Πρώτο Πρόγραμμα: Καλεσμένος στην «ΑΦΥΛΑΧΤΗ ΔΙΑΒΑΣΗ» ο Γιάννης Πετρίδης | 16.04.2021

Πρώτο Πρόγραμμα: Καλεσμένος στην «ΑΦΥΛΑΧΤΗ ΔΙΑΒΑΣΗ» ο Γιάννης Πετρίδης | 16.04.2021

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 
Καλεσμένος στην «ΑΦΥΛΑΧΤΗ ΔΙΑΒΑΣΗ» ο Γιάννης Πετρίδης 

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 16 Απριλίου 2021, ώρα 15:00-16:00

Την Παρασκευή 16 Απριλίου 2021, οι ακροατές του Πρώτου Προγράμματος θα πρέπει να γυρίσουν τα ρολόγια τους μία ώρα πίσω και αντί για τέσσερις το απόγευμα, η ώρα που ξεκινά η εκπομπή του Γιάννη Πετρίδη, οι δείκτες θα πρέπει να δείξουν 3 το μεσημέρι.

Ο Γιάννης Πετρίδης «περνά» την «Αφύλαχτη Διάβαση» κουβαλώντας τους δίσκους με τα τραγούδια που έπαιξε στην πρώτη πρώτη εκπομπή του στο Εθνικό Ίδρυμα Ραδιοφωνίας και ξετυλίγει μία συγκλονιστική διαδρομή 46 χρόνων.

Είναι ο άνθρωπος που σημάδεψε την εφηβεία και την πρώτη νιότη χιλιάδων Ελλήνων, που έφερε το ξένο τραγούδι στη δημόσια ραδιοφωνία και ταξίδεψε ολόκληρες γενιές στα γεωγραφικά μήκη και πλάτη αυτού του κόσμου χωρίς να μετακινηθούν ούτε βήμα από το εφηβικό δωμάτιό τους.

Κατά τη διάρκεια του ραδιοφωνικού ντοκιμαντέρ ο Γιάννης Πετρίδης θα βρεθεί αντιμέτωπος με πολλές εκπλήξεις που συνδέονται με την πλούσια και μακρά διαδρομή του στα ερτζιανά.

Στον ραδιοθάλαμο του Πρώτου Προγράμματος μαζί με τον Γιάννη Πετρίδη θα βρίσκεται και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κανελλόπουλος.

Έρευνα-παρουσίαση: Θωμάς Σίδερης

Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8

Info

Παρασκευή 16 Απριλίου 2021, ώρα 15:00-16:00

Εκπομπή: «Αφύλαχτη διάβαση»

Καλεσμένος στην «ΑΦΥΛΑΧΤΗ ΔΙΑΒΑΣΗ» ο Γιάννης Πετρίδης

Live Streaming: webradio.ert.gr/proto

Facebook: www.facebook.com/protoprogramma.ert

Τις εκπομπές της «Αφύλαχτης διάβασης» μπορείτε να τις ακούτε –μετά την πρώτη ραδιοφωνική τους μετάδοση– και στο web radio της ΕΡΤ: http://webradio.ert.gr/category/proto-programma/afylachti-diavasi