Πρωτοχρονιά στο Kosmos 93.6 & 107

Πρωτοχρονιά στο Kosmos 93.6 & 107

Πρωτοχρονιά στο Kosmos 93.6 & 107

KOSMOS

Το αγαπημένο ραδιόφωνο όλου του κόσμου έχει ετοιμάσει ένα ξεχωριστό εορταστικό πρόγραμμα για τη νέα χρονιά.

Την Τρίτη 1η Ιανουαρίου 2019 υποδεχόμαστε την πρώτη ημέρα του χρόνου με ειδικές παραγωγές γι’ αυτή την ημέρα.

Ο Γιώργος Μαρκάκης επιστρέφει στο Kosmos 93,6 με ένα 4ωρο πρωτοχρονιάτικο ταξίδι στις 4 γωνιές του πλανήτη. Έπειτα από 40 χρόνια στο μικρόφωνο του ραδιοφώνου και ταξίδια σε όλο τον πλανήτη ανάμεσα σε διαφορετικές γλώσσες, κράτη και έθνη, μας ταξιδεύει στον ατελείωτο πολύχρωμο ωκεανό της μουσικής. Ώρα αναχώρησης 10 το πρωί από την Ωκεανία για να κάνουμε τον γύρο του κόσμου μέχρι τη Χαβάη, με  όχημα τους ρυθμούς, τις μελωδίες και τις μουσικές του κόσμου.

Στις 14:00, η Γιώτα Κοτσέτα παρουσιάζει τα καλύτερα τραγούδια που ακούστηκαν στο Kosmos 93,6  κατά τη διάρκεια της περασμένης  χρονιάς. Το 2018 κυκλοφόρησαν πολλές και σημαντικές παραγωγές στο χώρο της διεθνούς δισκογραφίας από τις οποίες θα ακούσουμε τα καλύτερα τραγούδια, σύμφωνα με τις επιλογές των παραγωγών  του σταθμού.

Στις 16:00, ο Πέτρος Αδάμ μέσα από τη συχνότητα του Kosmos 93.6, παρουσιάζει και θυμάται τα σημαντικότερα live της χρονιάς που μας πέρασε. Η πλούσια περσινή καλλιτεχνική ατζέντα -με αποκορύφωμα το καλοκαίρι- δεν άφησε κανέναν ακροατή παραπονεμένο, αφού περιλάμβανε μουσικές για όλα τα γούστα και απ’ όλα τα είδη της μουσικής. Στην πόλη μας φιλοξενήθηκαν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής,  είτε σε ανοιχτούς, είτε σε κλειστούς  συναυλιακούς χώρους με τεράστια επιτυχία. Ακούστε λοιπόν και θυμηθείτε τα ωραιότερα live της Αθήνας από τη συχνότητα του Kosmos 93.6 σ’ ένα απολαυστικό δίωρο αφιέρωμα – απολογισμός για τη χρονιά που μας πέρασε.

Την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019 στις 10 το πρωί, ο Γιάννης Δημητριάδης σε μία ειδική εκπομπή για την αρχή του χρόνου, κάνει  τον απολογισμό του 2018 με τις απώλειες στον κόσμο της μουσικής. Ποιοι μουσικοί και καλλιτέχνες μάς αποχαιρέτησαν και «έφυγαν» από τη ζωή μέσα στην περασμένη χρονιά, αποτιμώντας το έργο τους, τη ζωή τους και την κληρονομιά που άφησαν πίσω τους.

Staying alive till the next live.

Συντονιστείτε στο Kosmos 93.6 & 107

Info:

Πρωτοχρονιά στο Kosmos 93.6 & 107

Live Streaming: webradio.ert.gr/kosmos

Facebook: https://www.facebook.com/kosmos936