Τα Κίτρινα Ποδήλατα «Live… από το σπίτι τους» στο Δεύτερο Πρόγραμμα ...

Τα Κίτρινα Ποδήλατα «Live… από το σπίτι τους» στο Δεύτερο Πρόγραμμα 27.05.2020

«Live… από το σπίτι τους»

στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7

Κίτρινα Ποδήλατα unplugged
Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 27 Μαΐου 2020, ώρα 22:00

Ο Αλέξανδρος και ο Γιώργος Παντελιάς, τα αγαπημένα Κίτρινα Ποδήλατα, έρχονται «Live… από το σπίτι τους» στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103.7, την Τετάρτη 27 Μαΐου 2020 στις 10 το βράδυ.

Μία mini ακουστική συναυλία με δύο κιθάρες, σε απευθείας μετάδοση από τον προσωπικό τους χώρο, είναι ο καλύτερος και αληθινότερος τρόπος -όπως δηλώνουν και οι ίδιοι- να επιχειρήσουν μια ωριαία συνοπτική ανασκόπηση των 20 χρόνων δημιουργίας!

Μία μουσική συνάντηση με παλιούς και νέους φίλους να έρχονται κοντά, με τον αμέσως καλύτερο και ασφαλέστερο τρόπο, μέχρι να μπορέσουμε να ανταμώσουμε ξανά στους συναυλιακούς χώρους.

 

Ο συντονισμός της δράσης ανήκει στον Διευθυντή του Δεύτερου Προγράμματος Πάνο Χρυσοστόμου, ενώ οι παραγωγοί του Δεύτερου, Δήμητρα Κόχιλα και Έλενα Διάκου, εκ περιτροπής, βρίσκονται στο studio του Δεύτερου κατά τη διάρκεια των συναυλιών, συντονίζοντας τις μεταδόσεις.

Όλα αυτά δεν θα ήταν εφικτά χωρίς την πολύτιμη συμβολή των τεχνικών εξωτερικών μεταδόσεων της ΕΡΑ με επικεφαλής τον Μάκη Γίγα, ο οποίος ανέλαβε την «επικίνδυνη αποστολή» της εξωτερικής μετάδοσης και ηχογράφησης.

Οι συναυλίες αναμεταδίδονται από το Πρώτο Πρόγραμμα, τη Φωνή της Ελλάδας και τους δεκαεννέα Περιφερειακούς Σταθμούς της ΕΡΤ, σε παράλληλη μετάδοση και από το web του Δεύτερου (https://webradio.ert.gr/deftero/)

Μείνετε συντονισμένοι στο Δεύτερο Πρόγραμμα

γιατί τα καλύτερα ξεκινούν από το σπίτι!

Info

«Live… από το σπίτι τους»

Τετάρτη 27 Μαΐου 2020, στις 22:00

Κίτρινα Ποδήλατα unplugged

Οργάνωση παραγωγής: Πάνος Χρυσοστόμου

Ηχοληψία: Μάκης Γίγας