Τα «Πρωινά του Τρίτου» ανανεωμένα | Από τη Δευτέρα 04.10.2021

Τα «Πρωινά του Τρίτου» ανανεωμένα | Από τη Δευτέρα 04.10.2021

Τα «Πρωινά του Τρίτου» ανανεωμένα

Ημερομηνία μετάδοσης: Από τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021
και κάθε μέρα 8 με 12 το μεσημέρι

Γνώριμοι αγαπημένοι και νέοι παραγωγοί ενώνουν τις φωνές τους με πρωινή διάθεση και ιδανική μουσική για το ξεκίνημα της ημέρας.

Από τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021, δύο νέοι παραγωγοί έρχονται να προστεθούν στα μικρόφωνα της εκπομπής «Όλα τα πρωινά του Τρίτου», που μεταδίδεται καθημερινά 8 με 12 το μεσημέρι. 

8 με 10 ο Γιώργος Φλωράκης συνεχίζει με ζωντάνια και αμεσότητα επικοινωνίας  να παρουσιάζει ένα ιδιαίτερο μουσικό μείγμα απ’ όλες τις εποχές της λόγιας μουσικής. Από το μπαρόκ ώς τον κλασικισμό και τον ρομαντισμό και φτάνοντας ώς τις μέρες μας, εκθέτει τις μουσικές με πρωτότυπες προσεγγίσεις.
Μια εκπομπή – μια πρωινή καλή παρέα.

10 με 11 ο Πάρις Μέξης, αποδεχόμενος το αδιαμφισβήτητο γεγονός πως η έκβαση μιας ημέρας μπορεί και να μας εκπλήξει, αναλαμβάνει να εξοπλίσει ακροατές και εαυτόν με χιούμορ, θετική διάθεση, και κυρίως όμορφη μουσική, προκειμένου να αντεπεξέλθουν αμφότεροι στις προκλήσεις της ημέρας που ξεκινά.
Μια εκπομπή που θα κάνει τα πάντα για να σας πείσει να μην αφήσετε για αύριο αυτό που μπορεί να γίνει «Σήμερα».

11 με 12 ο Γιώργος Κωνσταντίνου ξεκινάει την «Περιπέτεια της μελωδίας», σκιαγραφώντας απρόσμενες συγγένειες μεταξύ αγαπημένων έργων του κλασικού ρεπερτορίου. Θα παρουσιάζει έργα που το κάθε ένα θα προκύπτει απορρέοντας από το προηγούμενο σε μια συνειρμική διαδοχή ήχων και αφηγήσεων.
Μια εκπομπή που θα περιηγηθεί σε οικεία μουσικά τοπία ιδωμένα από νέα σκοπιά.

Συντονιστείτε στο Τρίτο Πρόγραμμα 90,9 & 95,6

Info

Τα «Πρωινά του Τρίτου» ανανεωμένα

Από τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021 και κάθε μέρα 8 με 12 το μεσημέρι

Live Streaming: webradio.ert.gr/trito

Facebook: https://www.facebook.com/tritoprogramma