Το Blue Generation Project στην εκπομπή «Προσφέρω» του Πρώτου Προγράμματος 13.02.2021

Το Blue Generation Project στην εκπομπή «Προσφέρω» του Πρώτου Προγράμματος 13.02.2021

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

«Προσφέρω»

Με την Αθηνά Γιόγιακα

 

Ραντεβού στο Πρώτο Πρόγραμμα κάθε Σάββατο, στις 15:00

για ένα ενημερωτικό ταξίδι στον όμορφο κόσμο της προσφοράς

Η εκπομπή του Πρώτου Προγράμματος, «Προσφέρω», που μεταδίδεται κάθε Σάββατο στις 15:00 και αναμεταδίδεται από τη Φωνή της Ελλάδας για τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο, δίνει βήμα σε εθελοντικές πρωτοβουλίες και φορείς που με τη δράση τους προσφέρουν στην κοινωνία αλλά και στη χώρα συνολικά.

Η θεματολογία της εκπομπής καλύπτει όλους τους τομείς δράσης κοινωνικής προσφοράς, όπως η υγεία, η εκπαίδευση, ο πολιτισμός και το περιβάλλον.

Επιδίωξη της εκπομπής είναι να ενημερώνει και να ευαισθητοποιεί το κοινό για θέματα κοινωνικής προσφοράς και να το φέρνει σε επαφή με τη φιλοσοφία και την κουλτούρα του εθελοντισμού.

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021, στις 15:00

Το Blue Generation Project

 στην εκπομπή «Προσφέρω»

Η Μαριάννα Τερζιδάκη, Blue Generation Project Coordinator και Career Coach είναι προσκεκλημένη της Αθηνάς Γιόγιακα στην εκπομπή «Προσφέρω», που μεταδίδεται το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021 στις 15:00 από το Πρώτο Πρόγραμμα και αναμεταδίδεται από τη Φωνή της Ελλάδας.

Το Blue Generation Project είναι μια ευρωπαϊκή πρωτοβουλία που στοχεύει να φέρει σε επαφή νέους και νέες ηλικίας 15 – 29 ετών με τον συνεχώς αναπτυσσόμενο κλάδο της Γαλάζιας Οικονομίας και να τους ενημερώσει για τις προοπτικές που προσφέρει. Η Μαριάννα Τερζιδάκη εξηγεί τι είναι η Γαλάζια Οικονομία και ποιες ευκαιρίες υπάρχουν σ’ αυτή για τους νέους. Επίσης, μιλά για τα online εργαλεία που έχει αναπτύξει το Blue Generation Project, ώστε να βοηθήσει τους νέους να εντοπίσουν θέσεις εργασίας στη Γαλάζια Οικονομία. Ακόμη, κάνει λόγο για το 1ο Blue Talk που θα λάβει χώρα διαδικτυακά την Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021 και μας προσκαλεί να το παρακολουθήσουμε.

Επιμέλεια-παρουσίαση εκπομπής: Αθηνά Γιόγιακα

Info

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021, ώρα 15:00

Εκπομπή: «Προσφέρω»

Blue Generation Project – Μαριάννα Τερζιδάκη, Blue Generation Project Coordinator και Career Coach

Live Streaming: webradio.ert.gr/proto

webradio.ert.gr/i-foni-tis-elladas/

Facebook: www.facebook.com/protoprogramma.ert

www.facebook.com/voiceofgreece.ert