Το Χαμόγελο του Παιδιού στην εκπομπή «προσφέρω» του Πρώτου Προγράμματος 30.11.2019

Το Χαμόγελο του Παιδιού στην εκπομπή «προσφέρω» του Πρώτου Προγράμματος 30.11.2019

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Το Χαμόγελο του Παιδιού
στην εκπομπή «προσφέρω»
με την Αθηνά Γιόγιακα

 

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019, στις 15:00

Ο πρόεδρος του μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος θα είναι προσκεκλημένος στην εκπομπή «προσφέρω», το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 στις 15:00.

Ο Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος θα μιλήσει για το πώς «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στέκεται εδώ και 24 χρόνια, δίπλα σε κάθε παιδί θύμα βίας, σε κάθε παιδί θύμα εξαφάνισης, αλλά και σε κάθε παιδί με πρόβλημα υγείας και κάθε παιδί που βρίσκεται ή απειλείται να βρεθεί σε κατάσταση φτώχειας.

Η νέα εκπομπή του Πρώτου Προγράμματος, που μεταδίδεται κάθε Σάββατο στις 15:00, ήρθε για να δώσει βήμα σε εθελοντικές πρωτοβουλίες και φορείς που με

τη δράση τους προσφέρουν στην κοινωνία αλλά και στη χώρα συνολικά. Η θεματολογία της εκπομπής καλύπτει όλους τους τομείς δράσης κοινωνικής προσφοράς, όπως η υγεία, η εκπαίδευση, ο πολιτισμός και το περιβάλλον.

Επιδίωξη της εκπομπής είναι να ενημερώνει και να ευαισθητοποιεί το κοινό για θέματα κοινωνικής προσφοράς και να τους φέρνει σε επαφή με τη φιλοσοφία και την κουλτούρα του εθελοντισμού.

Ραντεβού στο Πρώτο Πρόγραμμα κάθε Σάββατο στις 15:00,

για ένα ενημερωτικό ταξίδι στον όμορφο κόσμο της προσφοράς

 

Επιμέλεια – παρουσίαση εκπομπής: Αθηνά Γιόγιακα.

Info:

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019, ώρα 15:00

Εκπομπή: «Προσφέρω»

Live Streaming: webradio.ert.gr/proto

Facebook: www.facebook.com/protoprogramma.ert