Το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ στην ΕΡΑσπορ 31.08-15.09.2019

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ στην ΕΡΑσπορ 31.08-15.09.2019

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ
στην ΕΡΑσπορ 101,8

Η ΕΡΑσπορ 101,8 πιστή στο ραντεβού της με όλες τις μεγάλες διοργανώσεις, θα βρεθεί στην Κίνα για να καλύψει, λεπτό προς λεπτό, την προσπάθεια της Εθνικής Oμάδας Mπάσκετ στο 18o Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

Από το Σάββατο 31 Αυγούστου, μέχρι και την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019 ο απεσταλμένος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, Γιάννης Ντεντόπουλος θα είναι δίπλα στην «επίσημη αγαπημένη», που ξεκινάει την διαδρομή της από την πόλη Νανζίνγκ με στόχο να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Με λεπτομερείς ανταποκρίσεις, συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών και φυσικά τις ζωντανές μεταδόσεις των αγώνων της «γαλανόλευκης» που αρχίζουν τη σημαδιακή για το ελληνικό μπάσκετ, 1η Σεπτεμβρίου, επέτειο του θριάμβου επί των ΗΠΑ στον ημιτελικό της Σαϊτάμα, με πρώτο αντίπαλο το Μαυροβούνιο.

Η ΕΡΑσπορ 101,8 θα σας μεταφέρει τον παλμό αυτού του μεγάλου ραντεβού των 32 κορυφαίων εθνικών ομάδων του πλανήτη, που ξεκινούν από οκτώ διαφορετικές πόλεις με όνειρο να φτάσουν στην τελική μάχη των μεταλλίων που θα δοθεί στο Πεκίνο.

Η εθνική ομάδα δέκα χρόνια μετά το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας το 2009 και 13 χρόνια μετά την κατάκτηση του ασημένιου στο Μουντομπάσκετ της Ιαπωνίας, επιστρέφει δριμύτερη με ηγέτη τον απόλυτο σταρ της διοργάνωσης Γιάννη Αντεντοκούνμπο. Σε συνδυασμό με το πιο πλήρες ρόστερ των τελευταίων χρόνων, η ομάδα του κόουτς Θανάση Σκουρτόπουλου είναι έτοιμη να διεκδικήσει μια θέση που θα την επαναφέρει στη ελίτ, κόντρα σε ισχυρούς αντιπάλους όπως την ομάδα των ΗΠΑ, την πανίσχυρη Σερβία, την Ισπανία, τη Λιθουανία, τη Γαλλία και τις Αργεντινή, Αυστραλία, Καναδά, Βραζιλία.

Συντονιστείτε σωστά, συντονιστείτε με τον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας.

ΕΡΑσπορ 101,8… Σταθερή αξία!

Live Streaming: radiostreaming.ert.gr/ert-erasport