Το QualityNet Foundation στην εκπομπή «Προσφέρω» του Πρώτου Προγράμματος 24.10.2020

Το QualityNet Foundation στην εκπομπή «Προσφέρω» του Πρώτου Προγράμματος 24.10.2020

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
«Προσφέρω»
Με την Αθηνά Γιόγιακα

 

Ραντεβού στο Πρώτο Πρόγραμμα κάθε Σάββατο στις 15:00,

για ένα ενημερωτικό ταξίδι στον όμορφο κόσμο της προσφοράς

Η εκπομπή του Πρώτου Προγράμματος, «Προσφέρω», που μεταδίδεται κάθε Σάββατο στις 15:00 και αναμεταδίδεται από τη Φωνή της Ελλάδας για τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο, δίνει βήμα σε εθελοντικές πρωτοβουλίες και φορείς που με τη δράση τους προσφέρουν στην κοινωνία αλλά και στη χώρα συνολικά. Η θεματολογία της εκπομπής καλύπτει όλους τους τομείς δράσης κοινωνικής προσφοράς, όπως η υγεία, η εκπαίδευση, ο πολιτισμός και το περιβάλλον.

Επιδίωξη της εκπομπής είναι να ενημερώνει και να ευαισθητοποιεί το κοινό για θέματα κοινωνικής προσφοράς και να το φέρνει σε επαφή με τη φιλοσοφία και την κουλτούρα του εθελοντισμού.

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020, στις 15:00
Το QualityNet Foundation στην εκπομπή «Προσφέρω»
του Πρώτου Προγράμματος

Η Χρυσούλα Εξάρχου, πρόεδρος του QualityΝet Foundation, είναι προσκεκλημένη της Αθηνάς Γιόγιακα στην εκπομπή «Προσφέρω», που μεταδίδεται το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020, στις 15:00, από το Πρώτο Πρόγραμμα και αναμεταδίδεται από τη Φωνή της Ελλάδας.

Το QualityΝet Foundation δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1997. Αποτελεί έναν εξειδικευμένο στα θέματα Βιώσιμης Ανάπτυξης Οργανισμό, ο οποίος έχει σκοπό να δημιουργήσει εργαλεία και μεθοδολογίες για την υποστήριξη των επιχειρήσεων στην υιοθέτηση πρακτικών Βιώσιμης Ανάπτυξης και Υπεύθυνης Λειτουργίας, καθώς και να συμβάλλει στη δημιουργία των ενεργών πολιτών του αύριο μέσω των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που αναπτύσσει.

Αποτελεί ένα μεγάλο Δίκτυο Υπεύθυνων Οργανισμών & Ενεργών Πολιτών που συνεργαζόμενο με θεσμικούς, επιχειρηματικούς και κοινωνικούς φορείς, συνεισφέρει στη δημιουργία ενός βιώσιμου μέλλοντος.

Η Χρυσούλα Εξάρχου εξηγεί, μεταξύ άλλων, τι είναι το in action network που απαρτίζεται από Υπεύθυνους Οργανισμούς και Υπεύθυνους Πολίτες, μιλά για την πρωτοβουλία «Βιώσιμη Ελλάδα 2020», το «Παρατηρητήριο Βιώσιμης Ανάπτυξης, τα βραβεία «Bravo», το «Βιωματικό Σχολείο» και το «Καλύτερο Μάθημα του Κόσμου».

Επιμέλεια-παρουσίαση εκπομπής: Αθηνά Γιόγιακα.

Info

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020, ώρα 15:00

Εκπομπή: «Προσφέρω»

QualityNet Foundation – Χρυσούλα Εξάρχου, πρόεδρος του QualityNet Foundation

Live Streaming: webradio.ert.gr/proto

webradio.ert.gr/i-foni-tis-elladas/

Facebook: www.facebook.com/protoprogramma.ert

www.facebook.com/voiceofgreece.ert