Το «ReGeneration» στην εκπομπή «προσφέρω» του Πρώτου Προγράμματος 11.01.2020

Το «ReGeneration» στην εκπομπή «προσφέρω» του Πρώτου Προγράμματος 11.01.2020

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
«προσφέρω»
Με την Αθηνά Γιόγιακα

 

Ραντεβού στο Πρώτο Πρόγραμμα κάθε Σάββατο στις 15:00,

για ένα ενημερωτικό ταξίδι στον όμορφο κόσμο της προσφοράς

Η νέα εκπομπή του Πρώτου Προγράμματος, που μεταδίδεται κάθε Σάββατο στις 15:00, ήρθε για να δώσει βήμα σε εθελοντικές πρωτοβουλίες και φορείς που με τη δράση τους προσφέρουν στην κοινωνία αλλά και στη χώρα συνολικά. Η θεματολογία της εκπομπής καλύπτει όλους τους τομείς δράσης κοινωνικής προσφοράς, όπως η υγεία, η εκπαίδευση, ο πολιτισμός και το περιβάλλον.

Επιδίωξη της εκπομπής είναι να ενημερώνει και να ευαισθητοποιεί το κοινό για θέματα κοινωνικής προσφοράς και να τους φέρνει σε επαφή με τη φιλοσοφία και την κουλτούρα του εθελοντισμού.

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020, στις 15:00
Το «ReGeneration» στην εκπομπή «προσφέρω»
του Πρώτου Προγράμματος

Ο υπεύθυνος στρατηγικής ανάπτυξης του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «ReGeneration», Κωνσταντίνος Κίντζιος είναι προσκεκλημένος της Αθηνάς Γιόγιακα στην εκπομπή «προσφέρω», που μεταδίδεται το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 15:00.

Ο κ. Κίντζιος παρουσιάζει το έργο και τις δράσεις του ReGeneration, ενός  μη κερδοσκοπικού οργανισμού που δημιουργήθηκε με σκοπό να συμβάλλει στην καταπολέμηση τόσο της νεανικής ανεργίας όσο και του φαινομένου του «brain drain», αλλά και στο γεφύρωμα του χάσματος μεταξύ του νέου πτυχιούχου και της αγοράς εργασίας (skills gap).

Μιλάει για το μεγαλύτερο και πιο πολυσυμμετοχικό πρόγραμμα αμειβόμενης απασχόλησης και προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης με σκοπό τη δημοκρατικοποίηση της ευκαιρίας των νέων πτυχιούχων για μετα-πανεπιστημιακή εκπαίδευση και επαγγελματική σταδιοδρομία στη χώρα μας.

Επιμέλεια-παρουσίαση εκπομπής: Αθηνά Γιόγιακα.

Info:

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020, ώρα 15:00

Εκπομπή: «Προσφέρω»

Κωνσταντίνος Κίντζιος

Live Streaming: webradio.ert.gr/proto

Facebook: www.facebook.com/protoprogramma.ert