ΕΡΤ1 – «Η Επόμενη Μέρα» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο 03 & 04.12.2018

ΕΡΤ1 – «Η Επόμενη Μέρα» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο 03 & 04.12.2018

  «Η Επόμενη Μέρα»

Με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο

Οι καταλήψεις  για τη συμφωνία των Πρεσπών, τα μέτρα στήριξης των ασθενέστερων, η  αλλαγή ατζέντας  από την κυβέρνηση, η στάση της αντιπολίτευσης, οι υποψηφιότητες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές αλλά και η κατάσταση στον νευραλγικό τομέα της Υγείας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της «Επόμενης Μέρας» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, τη Δευτέρα 3 και την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018 στις 11 το βράδυ στην ΕΡΤ1.

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018, στις 23:00

Τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 23:00, καλεσμένοι του Σεραφείμ Κοτρώτσου στο στούντιο της ΕΡΤ1, είναι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας, ο γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής Σταμάτης Μαλέλης, ο βουλευτής του κόμματος «Το Ποτάμι» Σπύρος Λυκούδης, ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Γιάννης Σαρίδης, καθώς και ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος. 

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018, στις 23:00

Την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 23:00, καλεσμένος του Σεραφείμ Κοτρώτσου είναι ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός. Το σύστημα Υγείας μετά την έξοδο από τα μνημόνια, οι προκλήσεις, οι ελλείψεις, οι προοπτικές, οι μεταρρυθμίσεις και τα προβλήματα των πολιτών αλλά και το πώς  εξελίσσονται οι έρευνες για τις υποθέσεις υπερτιμολογήσεων φαρμάκων και  προμηθειών είναι τα θέματα που θα συζητηθούν.

Καλεσμένοι επίσης στο στούντιο της ΕΡΤ1, ο κοσμήτορας της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας Αλκιβιάδης Βατόπουλος, ο πρόεδρος του Hellenic Medical Society UK – Consultant Αγγειακής και Επεμβατικής Ακτινολογίας Μιλτιάδης Κροκίδης, η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών–Πειραιώς Ματίνα Παγώνη και το μέλος της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδας Δημήτριος Πιστόλας. Παρεμβαίνουν, ο πρόεδρος της  Επιτροπής Ελέγχου Προστασίας των Δικαιωμάτων των Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας Γιώργος Καλαμίτσης, καθώς και ο καθηγητής και διευθυντής του Τμήματος Πολιτικής της Υγείας  στο London School of Economics Ηλίας Μόσιαλος. 

DSC_1041

Παρουσίαση: Σεραφείμ Κοτρώτσος.

Αρχισυνταξία: Αλέξανδρος Βασιλόπουλος.

Δημοσιογραφική επιμέλεια: Χρόνης Διαμαντόπουλος.

Οργάνωση παραγωγής: Φάνης Συναδινός.

Διεύθυνση παραγωγής: Νίκος Πέτσας.

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιάννης Λαζαρίδης.

Υπεύθυνη καλεσμένων: Κατερίνα Πλατή.

Σκηνοθεσία: Μανώλης Παπανικήτας.