ΕΡΤ1- Η Φωτεινή Βελεσιώτου στην εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» 02.11.2018

ΕΡΤ1- Η Φωτεινή Βελεσιώτου στην εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» 02.11.2018

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ

«Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ»

Με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο

Η μουσική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» συνεχίζει και τη νέα τηλεοπτική σεζόν ανανεωμένη, με σκοπό να ενώσει το τραγούδι με τον πολιτισμό και όσα αφορούν στον σύγχρονο άνθρωπο!

Συνεχίζουμε και λέμε «ΝΑΙ» στα τραγούδια που δίνουν χρώμα, παλμό και χαρακτήρα στη ζωή μας, λέμε «ΝΑΙ» σε όσα έχουν ουσία και λόγο ύπαρξης, λέμε «ΝΑΙ» σε πραγματικούς καλλιτέχνες, μουσικούς και τραγουδιστές!

Κάθε Παρασκευή βράδυ στις 22:00 στην EΡΤ1, μια μουσική γιορτή, φιλική και ανθρώπινη, με όμορφα τραγούδια και μουσικές.

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018, ώρα 22:00

Η Ναταλία Δραγούμη και ο Μιχάλης Μαρίνος, την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 22:00 στην ΕΡΤ1, υποδέχονται μία από τις πιο ιδιαίτερες τραγουδίστριες της εποχής μας: τη Φωτεινή Βελεσιώτου!

Ένα μουσικό ταξίδι χωρίς διόδια αλλά με πραγματικές και βαθιές ερμηνείες σπουδαίων τραγουδιών! Από τις «Μέλισσες» και τα «Διόδια» της προσωπικής της δισκογραφίας αλλά και τα κλασικά τραγούδια κορυφαίων δημιουργών (Μάνος Ελευθερίου, Ηλίας Ανδριόπουλος, Σταύρος Ξαρχάκος, Βασίλης Τσιτσάνης, Αρλέτα κ.ά.), μέχρι ανατολίτικες μελωδίες και αγαπημένα τραγούδια του σήμερα!

Για τη Φωτεινή Βελεσιώτου μας μιλάει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, ο Γιώργος Νταλάρας.

Συνοδοιπόροι της Φωτεινής στα τραγούδια οι:  Haig Yazdjian, Αναστασία Μουτσάτσου, Ζαχαρίας Καρούνης, Σαββέρια Μαργιολά, Κωνσταντίνα Πάλλα, Γιάννης Παπαγεωργίου, Σωτήρης Μπαλλάς και ο μουσικός Ηλίας Κατελάνος. 

Μαζί μας, επίσης, η χρυσή ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου, ο γνωστός καρδιοχειρουργός Σωτήρης Πράπας, οι δημοσιογράφοι Αθηνά Καμπάκογλου, Θανάσης Συλιβός και Θανάσης Γιώγλου, οι σκηνοθέτες Δημήτρης Αδάμης και Ειρήνη Ιακώβου, οι ηθοποιοί Σπυρίδων Ιωάννου και Χρυσαλένα Χριστοπούλου, ο στιχουργός Γιώργος Γκώνιας, και η παλιά μαθήτρια της Φωτεινής (ως έκπληξη της βραδιάς), Λία Βούλγαρη.

Σκηνοθεσία: Kοσμάς Φιλιούσης.

Διεύθυνση ορχήστρας: Mανόλης Ανδρουλιδάκης.

Συντακτική ομάδα: Έφη Γαλώνη, Θεόφιλος Δουμάνης, Αλέξανδρος Καραμαλίκης.

Οργάνωση παραγωγής: Eλένη Φιλιούση.