ΕΡΤ1 – Οι πολιτικές και οικονομικές προεκτάσεις της 83ης ΔΕΘ στην «Επομένη...

ΕΡΤ1 – Οι πολιτικές και οικονομικές προεκτάσεις της 83ης ΔΕΘ στην «Επομένη Μέρα» με τον Άρη Ραβανό 07.09.2018

  «Η Επόμενη Μέρα»

Με τον Άρη Ραβανό

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018, στις 22:00

Η 83η ΔΕΘ και οι προεκτάσεις της -πολιτικές και οικονομικές- θα βρεθούν στο επίκεντρο της συζήτησης στην εκπομπή «Η Επομένη Μέρα» με τον Άρη Ραβανό, που μεταδίδεται την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:00 από τη συχνότητα της ΕΡΤ1.

Η εκπομπή, στην οποία θα υπάρχει και απευθείας σύνδεση με τη Θεσσαλονίκη για τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τη ΔΕΘ, θα επιχειρήσει να αναδείξει το πολιτικό πλαίσιο που αναμένεται να διαμορφωθεί από την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Καλεσμένοι του δημοσιογράφου Άρη Ραβανού είναι νέοι πολιτικοί: ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κασσής, ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων και Θ΄ αντιπρόεδρος της Βουλής Μάριος Γεωργιάδης, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Κώστας Ρωμανός και η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου.

Στην εκπομπή μιλούν και δίνουν τη δική τους εκτίμηση για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ και το τι θα επακολουθήσει σε πολιτικό και οικονομικό πεδίο, ο αρχισυντάκτης του οικονομικού τμήματος του «Βήματος» Ζώης Τσώλης, ο διευθυντής του «Ελεύθερου Τύπου» Πάνος Αμυράς, ο αρχισυντάκτης του πολιτικού τμήματος της «Εφημερίδας των Συντακτών» Τάσος Παππάς και ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Κεφάλαιο» και του Capital, Γιάννης Αγγέλης.

Τη δική τους οπτική για τη φετινή ΔΕΘ και την προοπτική της οικονομίας από εδώ και πέρα, δίνουν, ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κώστας Μίχαλος, ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλης Κορκίδης, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος, ο πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου Σίμος Αναστασόπουλος και ο επικεφαλής οικονομολόγος του ΣΕΒ, Μιχάλης Μασουράκης.  

Παρουσίαση: Άρης Ραβανός.

Αρχισυνταξία: Αλέξανδρος Βασιλόπουλος.

Δημοσιογραφική επιμέλεια: Κατερίνα Πλατή.

Διεύθυνση παραγωγής: Νίκος Πέτσας.

Σκηνοθεσία: Μανώλης Παπανικήτας.