ΕΡΤ1 – Ο Μπάμπης Τσέρτος στην εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» 30.11.2018

ΕΡΤ1 – Ο Μπάμπης Τσέρτος στην εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» 30.11.2018

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ

«Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ»

Με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο

Η μουσική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» συνεχίζει και τη νέα τηλεοπτική σεζόν ανανεωμένη, με σκοπό να ενώσει το τραγούδι με τον πολιτισμό και όσα αφορούν στον σύγχρονο άνθρωπο!

Συνεχίζουμε και λέμε «ΝΑΙ» στα τραγούδια που δίνουν χρώμα, παλμό και χαρακτήρα στη ζωή μας, λέμε «ΝΑΙ» σε όσα έχουν ουσία και λόγο ύπαρξης, λέμε «ΝΑΙ» σε πραγματικούς καλλιτέχνες, μουσικούς και τραγουδιστές!

Κάθε Παρασκευή βράδυ στις 22:00 στην EΡΤ1, μια μουσική γιορτή, φιλική και ανθρώπινη, με όμορφα τραγούδια και μουσικές.

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018, ώρα 22:00
«Μπάμπης Τσέρτος»

Την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 22:00 στην ΕΡΤ1, η Ναταλία Δραγούμη και ο Μιχάλης Μαρίνος φιλοξενούν τον Μπάμπη Τσέρτο  σε μια βραδιά, η οποία ενώνει  το ρεμπέτικο με το λαϊκό και το ελαφρό.

Μαζί του στη σκηνή η Μαριώ, η Νάντια Καραγιάννη, η Ειρήνη Τουμπάκη, ο Νίκος Καραγιάννης, ο Δαυίδ Ναχμίας, ο κιθαρίστας Μιχαήλ-Άγγελος Νιάρχος και το συγκρότημα Smyrna με ήχους μικρασιάτικους.

Στην παρέα μας, οι κόρες του μεγάλου μας συνθέτη Μιχάλη Σουγιούλ, Ηρώ και Αλίκη, ο μελετητής του ρεμπέτικου τραγουδιού Παναγιώτης Κουνάδης, ο παλιός πρωταθλητής Σπήλιος Ζαχαρόπουλος, ο δημοσιογράφος και στιχουργός Χρήστος Παγώνης και οι ηθοποιοί Αλεξάνδρα Ούστα, Σωσώ Χατζημανώλη και Μαρία Δεληκωνσταντίνου.

Στο ερώτημα «πώς θα περάσει η βραδιά» η απάντηση είναι με τον Μπάμπη Τσέρτο και την παρέα του στην εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε Ναι».

Σκηνοθεσία: Kοσμάς Φιλιούσης.

Διεύθυνση ορχήστρας: Mανόλης Ανδρουλιδάκης.

Συντακτική ομάδα: Έφη Γαλώνη, Θεόφιλος Δουμάνης, Αλέξανδρος Καραμαλίκης.

Οργάνωση παραγωγής: Eλένη Φιλιούση.