ΕΡΤ1 – Σε ρυθμούς ΔΕΘ «Η Επόμενη Μέρα» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο...

ΕΡΤ1 – Σε ρυθμούς ΔΕΘ «Η Επόμενη Μέρα» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο 10 & 11.09.2018

  «Η Επόμενη Μέρα»

Με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο

Σε ρυθμούς ΔΕΘ, «Η Επόμενη Μέρα» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο. Στο «μικροσκόπιο», τη Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:00, οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και οι πολιτικές εξελίξεις που δρομολογούν. Οι παροχές, οι φοροελαφρύνσεις, το μέλλον των συντάξεων και  η κριτική της αντιπολίτευσης.

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018, στις 22:00

Τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018 στις 10 το βράδυ, καλεσμένοι του Σεραφείμ Κοτρώτσου στο στούντιο, ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Τζανακόπουλος και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, σε μια πολιτική αντιπαράθεση εφ’ όλης της ύλης.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018, στις 22:00

Την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:00, εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων και οικονομολόγοι σχολιάζουν και αναλύουν την επόμενη μέρα στην πραγματική οικονομία μετά τις δεσμεύσεις του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ.

Καλεσμένοι του Σεραφείμ Κοτρώτσου, ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών Κωνσταντίνος Μίχαλος, ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Κωνσταντίνος Κόλλιας, ο καθηγητής Οικονομικών Διονύσης Χιόνης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Χαράλαμπος Γκότσης και ο πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου Σίμος Αναστασόπουλος.

DSC_1041

Παρουσίαση: Σεραφείμ Κοτρώτσος.

Αρχισυνταξία: Αλέξανδρος Βασιλόπουλος.

Δημοσιογραφική επιμέλεια: Χρόνης Διαμαντόπουλος.

Οργάνωση παραγωγής: Φάνης Συναδινός.

Διεύθυνση παραγωγής: Νίκος Πέτσας.

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιάννης Λαζαρίδης.

Υπεύθυνη καλεσμένων: Κατερίνα Πλατή.

Σκηνοθεσία: Μανώλης Παπανικήτας.