Το νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 26.10.2018

Το νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 26.10.2018

Το νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης»

κυκλοφορεί την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου!

M’ ένα μεγάλο αφιέρωμα στην Παγκόσμια Ημέρα Οπτικοακουστικής Κληρονομιάς, μέσα από σπάνιο υλικό του Αρχείου της ΕΡΤ, κυκλοφορεί το 41ο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018.

Στο νέο τεύχος, με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Οπτικοακουστικής Κληρονομιάς, στις 27 Οκτωβρίου, μέσα από μοναδικές φωτογραφίες-ντοκουμέντα του Αρχείου της ΕΡΤ, αποτυπώνονται σημαντικές στιγμές της ιστορίας του ραδιοφώνου, της τηλεόρασης και της πολιτιστικής ζωής της χώρας μας.

Ακόμη, στη «Ραδιοτηλεόραση» οι αναγνώστες ενημερώνονται για τα ιστορικά ντοκιμαντέρ, που προβάλλονται, σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, από την ΕΡΤ2 και την ΕΡΤ1, το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018, με αφορμή την εθνική επέτειο.

Για την εκπομπή της ΕΡΤ2 «Επιχειρήματα»,  με θέμα τις νέες τάσεις στην επιχειρηματικότητα και στην καινοτομία, την οποία παρουσιάζει κάθε Σάββατο στις 13:00, μιλάει ο Χρήστος Παγώνης, ενώ η ενημέρωση και η ψυχαγωγία διαπλέκονται αρμονικά στα ραδιόφωνα της ΕΡΤ.

Επίσης, στη «Ραδιοτηλεόραση» θα βρείτε όλο το πρόγραμμα των καναλιών της ΕΡΤ και τις καλύτερες ταινίες της εβδομάδας.

Τη «Ραδιοτηλεόραση» θα τη βρείτε:

Δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

  • Στο μετρό: Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Εθνική Άμυνα, Κατεχάκη, Αμπελόκηποι, Πανόρμου, Μέγαρο Μουσικής, Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Συγγρού-Φιξ, Δάφνη, Άγιος Δημήτριος, Ελληνικό, Ανθούπολη, Άγιος Αντώνιος, Αιγάλεω.
  • Στον ηλεκτρικό: Κηφισιά, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Περισσός, Πειραιάς, Καλλιθέα, Πετράλωνα, Μοναστηράκι, Θησείο.
  • Στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Συντάγματος, και στη Θεσσαλονίκη: στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Τσιμισκή-Βασιλέως Ηρακλείου 28, στο κατάστημα ΕΛΤΑ Σιδηροδρομικός Σταθμός-Μοναστηρίου 28, στο κατάστημα ΕΛΤΑ Σταυρούπολη-Λαγκαδά, ΚΕΠ Αγγελάκη 4 (δίπλα στην ΕΡΤ).
  • Σε επιλεγμένα κεντρικά βιβλιοπωλεία.

Επίσης, η «Ραδιοτηλεόραση» αναρτάται, κάθε Παρασκευή, σε ψηφιακή μορφή στον ιστότοπο της ΕΡΤ (ert.gr) και μπορείτε να τη διαβάσετε όπως ακριβώς είναι τυπωμένη στο χαρτί.