Το νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 23.11.2018

Το νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 23.11.2018

Το νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης»

κυκλοφορεί την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου!

Με αφιέρωμα στη συγκλονιστική σειρά «Vis a Vis», που σημειώνει τεράστια επιτυχία σε όλο τον κόσμο και κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ, κυκλοφορεί η «Ραδιοτηλεόραση», την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018.

Στο 45ο τεύχος, οι αναγνώστες ενημερώνονται για τη νέα δραματική ισπανική σειρά «Vis a Vis», που με την πρωτοφανή τόλμη και την καταιγιστική δράση της, κατέκτησε κοινό και κριτικούς και κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1, την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018, στις 22:00.

Το οδοιπορικό στα ιερά προσκυνήματα της Ορθοδοξίας συνεχίζει, για τρίτη χρονιά, η σειρά ντοκιμαντέρ «Φωτεινά μονοπάτια», που αρχίζει ξανά το… ταξίδι της στην ΕΡΤ2, την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018, στις 10:30.

Για το απογευματινό μαγκαζίνο της ΕΡΤ3, «Με το τρία», που μεταδίδεται από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 16:30, μιλάει στη «Ραδιοτηλεόραση» η παρουσιάστριά του, Έλσα Ποιμενίδου.

Επίσης, το πρόγραμμα των καναλιών της ΕΡΤ, οι καλύτερες ταινίες της εβδομάδας, καθώς και εκπομπές του ραδιοφώνου που συνδυάζουν την ενημέρωση με την ψυχαγωγία, φιλοξενούνται στις σελίδες του περιοδικού.

Τη «Ραδιοτηλεόραση» θα τη βρείτε:

Δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

   • Στο μετρό: Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Εθνική Άμυνα, Κατεχάκη, Αμπελόκηποι, Πανόρμου, Μέγαρο Μουσικής, Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Συγγρού-Φιξ, Δάφνη, Άγιος Δημήτριος, Ελληνικό, Ανθούπολη, Άγιος Αντώνιος, Αιγάλεω.

   Στον ηλεκτρικό: Κηφισιά, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Περισσός, Πειραιάς, Καλλιθέα, Πετράλωνα, Μοναστηράκι, Θησείο.

    Στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Συντάγματος, και στη Θεσσαλονίκη: στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Τσιμισκή-Βασιλέως Ηρακλείου 28, στο κατάστημα ΕΛΤΑ Σιδηροδρομικός Σταθμός-Μοναστηρίου 28, στο κατάστημα ΕΛΤΑ Σταυρούπολη-Λαγκαδά, στο κατάστημα ΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης 16-Ντεπώ, στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών [ΚΕΠ] Αγγελάκη 4 (δίπλα στην ΕΡΤ).

     Σε επιλεγμένα κεντρικά βιβλιοπωλεία.

Επίσης, η «Ραδιοτηλεόραση» αναρτάται, κάθε Παρασκευή, σε ψηφιακή μορφή στον ιστότοπο της ΕΡΤ (ert.gr) και μπορείτε να τη διαβάσετε όπως ακριβώς είναι τυπωμένη στο χαρτί.