Από το Ζάππειο στον κήπο της ΕΡΤ: «Νέες προτάσεις – Παλιότερο υλικό»...

Από το Ζάππειο στον κήπο της ΕΡΤ: «Νέες προτάσεις – Παλιότερο υλικό» 30.08.2018

«Από το Ζάππειο στον κήπο της ΕΡΤ»

Καλοκαίρι στην Αγία Παρασκευή

«Νέες προτάσεις – Παλιότερο υλικό»

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018, στις 20:00

Την Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018 και ώρα 20:00, στο πλαίσιο της πολιτιστικής δράσης «Από το Ζάππειο στον κήπο της ΕΡΤ» που συνδιοργανώνουν η ΕΡΤ και ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, σας προσκαλούμε στον κήπο του ραδιομεγάρου της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης -με ελεύθερη είσοδο για το κοινό- για να απολαύσετε μια ξεχωριστή συναυλία με τίτλο «Νέες προτάσεις – Παλιότερο υλικό».

Πρόκειται για ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι, στο οποίο συμμετέχει ο μεγάλος Κρητικός μουσικός Ψαραντώνης, ένας ζωντανός θρύλος της μουσικής, που εμπλουτίζει την κρητική, τη μεσογειακή και την παγκόσμια μουσική με ήχους ανεπανάληπτους, με μουσικές και ερμηνείες μοναδικές.

Βασίλης Ράλλης

Ακόμη, συμμετέχουν οι ταλαντούχοι τραγουδοποιοί-ερμηνευτές Βασίλης Ράλλης και Θοδωρής Κοτονιάς, με τραγούδια και μουσικές που ξεκινούν από το ροκ και φτάνουν στο παραδοσιακό, το balkan και το ρεμπέτικο.

Τη συναυλία παρουσιάζει η Γιάννα Τριανταφύλλη. 

Θοδωρής Κοτονιάς

Ώρα έναρξης: 20:00

Είσοδος ελεύθερη

Η συναυλία μεταδίδεται απευθείας από το Δεύτερο Πρόγραμμα, τους 19 Περιφερειακούς Σταθμούς της ΕΡΤ σε κάθε γωνιά της χώρας, καθώς και από τη Φωνή της Ελλάδας και το Web TV της ΕΡΤ σε όλο τον κόσμο.