ΕΡΤ1 – «Η Επόμενη Μέρα» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο 10 & 11.12.2018

ΕΡΤ1 – «Η Επόμενη Μέρα» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο 10 & 11.12.2018

  «Η Επόμενη Μέρα»

Με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο

Οι εξελίξεις στο ονοματολογικό της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας,  οι δηλώσεις του Ζόραν Ζάεφ και η πολιτική αντιπαράθεση στην Ελλάδα, τα κοινωνικά μέτρα της κυβέρνησης και τα σενάρια για εκλογές, θα βρεθούν στο επίκεντρο της «Επόμενης Μέρας» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, τη Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018 στις 11 το βράδυ στην ΕΡΤ1.

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018, στις 23:00

Τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 23:00, καλεσμένοι του Σεραφείμ Κοτρώτσου στο στούντιο της ΕΡΤ1, είναι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Δουζίνας, ο γραμματέας της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλης Κεγκέρογλου, το μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΚΚΕ Θοδωρής Χιώνης, ο βουλευτής του κόμματος «Το Ποτάμι» Σπύρος Δανέλλης και ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Μάριος Γεωργιάδης. 

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018, στις 23:00

Την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 23:00,  καλεσμένος του Σεραφείμ Κοτρώτσου είναι ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, σε μια συνέντευξη εφ’  όλης της ύλης. 

Επί τάπητος το θέμα των Σκοπίων και η κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών,  ελληνορωσικές σχέσεις, η στρατηγική της κυβέρνησης προς τις εκλογές και οι υποψηφιότητες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. 

Ακόμα, στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς και συγγραφέας Μίμης Ανδρουλάκης σε μία εκ βαθέων συζήτηση για το νέο του βιβλίο, τις πολιτικές εξελίξεις και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν η χώρα και το πολιτικό σύστημα.  

DSC_1041

Παρουσίαση: Σεραφείμ Κοτρώτσος.

Αρχισυνταξία: Αλέξανδρος Βασιλόπουλος.

Δημοσιογραφική επιμέλεια: Χρόνης Διαμαντόπουλος.

Οργάνωση παραγωγής: Φάνης Συναδινός.

Διεύθυνση παραγωγής: Νίκος Πέτσας.

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιάννης Λαζαρίδης.

Υπεύθυνη καλεσμένων: Κατερίνα Πλατή.

Σκηνοθεσία: Μανώλης Παπανικήτας.