ΕΡΤ1 – Ο Κώστας Μακεδόνας στην εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» 23.11.2018

ΕΡΤ1 – Ο Κώστας Μακεδόνας στην εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» 23.11.2018

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ

«Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ»

Με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο

Η μουσική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» συνεχίζει και τη νέα τηλεοπτική σεζόν ανανεωμένη, με σκοπό να ενώσει το τραγούδι με τον πολιτισμό και όσα αφορούν στον σύγχρονο άνθρωπο!

Συνεχίζουμε και λέμε «ΝΑΙ» στα τραγούδια που δίνουν χρώμα, παλμό και χαρακτήρα στη ζωή μας, λέμε «ΝΑΙ» σε όσα έχουν ουσία και λόγο ύπαρξης, λέμε «ΝΑΙ» σε πραγματικούς καλλιτέχνες, μουσικούς και τραγουδιστές!

Κάθε Παρασκευή βράδυ στις 22:00 στην EΡΤ1, μια μουσική γιορτή, φιλική και ανθρώπινη, με όμορφα τραγούδια και μουσικές.

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018, ώρα 22:00
«Αφιέρωμα στον Κώστα Μακεδόνα»

Στον Κώστα Μακεδόνα είναι αφιερωμένη η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε Ναι», που μεταδίδεται την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 22:00 στην ΕΡΤ1.

Η Ναταλία Δραγούμη και ο Μιχάλης Μαρίνος υποδέχονται τον δημοφιλή τραγουδιστή, ο οποίος ερμηνεύει τις μεγάλες του επιτυχίες, καθώς και τα καινούργια του τραγούδια, παρουσία και αρκετών δημιουργών τους, όπως οι Κωνσταντίνος Βελλιάδης, Νίκος Μερτζάνος και Τέρπανδρος Παπαδόπουλος. 

Στις μεγάλες εκπλήξεις αυτού του ξεχωριστού αφιερώματος, η παρουσία του Χρήστου Νικολόπουλου, ενός από τους πιο σημαντικούς λαϊκούς μας συνθέτες που χάρισε απλόχερα στον Κώστα Μακεδόνα τις πιο μεγάλες του επιτυχίες.

Επίσης, τον Κώστα Μακεδόνα τιμούν με την παρουσία τους οι Κωνσταντίνος και Ματθαίος Τσαχουρίδης, οι οποίοι ήρθαν κατευθείαν από τη Θεσσαλονίκη στο στούντιο της εκπομπής.

Από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές, η επί σκηνής παρουσία του Κώστα Μακεδόνα με τον τραγουδοποιό Κώστα Λειβαδά, αλλά και τα ντουέτα του με τις Ζωή Παπαδοπούλου και Βιολέτα Ίκαρη, καθώς και με την ηθοποιό Ελένη Καρακάση.

Για τον Κώστα Μακεδόνα μιλούν οι ηθοποιοί Φωτεινή Μπαξεβάνη και Νίκη Σερέτη, οι δημοσιογράφοι Ανθή Σαλαγκούδη, Βάσω Μητρομάρα, Κίκα Ρόκα και Στέλλα Μιχαλέα και οι μουσικοί παραγωγοί Νίκος Συρίγος και Βασιλεία Περόγλου.

Σκηνοθεσία: Kοσμάς Φιλιούσης.

Διεύθυνση ορχήστρας: Mανόλης Ανδρουλιδάκης.

Συντακτική ομάδα: Έφη Γαλώνη, Θεόφιλος Δουμάνης, Αλέξανδρος Καραμαλίκης.

Οργάνωση παραγωγής: Eλένη Φιλιούση.