ΕΡΤ1 – ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ «Αφιέρωμα στη Σωτηρία Μπέλλου» 12.10.2018

ΕΡΤ1 – ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ «Αφιέρωμα στη Σωτηρία Μπέλλου» 12.10.2018

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ

«Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ»

Με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο

Η μουσική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» συνεχίζει και τη νέα τηλεοπτική σεζόν ανανεωμένη, με σκοπό να ενώσει το τραγούδι με τον πολιτισμό και όσα αφορούν στον σύγχρονο άνθρωπο!

Συνεχίζουμε και λέμε «ΝΑΙ» στα τραγούδια που δίνουν χρώμα, παλμό και χαρακτήρα στη ζωή μας, λέμε «ΝΑΙ» σε όσα έχουν ουσία και λόγο ύπαρξης, λέμε «ΝΑΙ» σε πραγματικούς καλλιτέχνες, μουσικούς και τραγουδιστές!

Κάθε Παρασκευή βράδυ στις 23:00 στην EΡΤ1, μια μουσική γιορτή, φιλική και ανθρώπινη, με όμορφα τραγούδια και μουσικές.

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018, ώρα 23:00
«Αφιέρωμα στη Σωτηρία Μπέλλου»

Την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 23:00 στην ΕΡΤ1, οι τηλεθεατές έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια εκπομπή γεμάτη τραγούδια που σφράγισε με τη φωνή της η Σωτηρία Μπέλλου, μία από τις μεγαλύτερες τραγουδίστριες του τόπου μας!

Μια «γιορτή» διανθισμένη με ιστορίες από τη ζωή της, από ανθρώπους που την έζησαν, όπως η βιογράφος της Σοφία Αδαμίδου, η αγαπημένη της ανιψιά Μαριλένα Μπέλλου αλλά και η στενή της φίλη μέχρι το τέλος, Γεωργία Δενδρινού.

Μαζί τους, η μοναδική Μαριώ, συνέχεια της ιστορίας του ρεμπέτικου και οι εξαιρετικοί τραγουδιστές Μαρία Σουλτάτου, Λάμπρος Καρελάς, Λένα Αλκαίου, Ντένια Κουρούση και Βερόνικα Δαβάκη.

Επίσης, στην παρέα μας, οι ηθοποιοί Τάσος Σωτηράκης, Χριστόδουλος Στυλιανού, Δημήτρης Μαύρος, Ελένη Δαφνή, Νίκος Αναγνωστόπουλος, η ραδιοφωνική παραγωγός του Δευτέρου Προγράμματος, Έλενα Φαληρέα, ο μουσικολόγος Μάρκος Δραγούμης και οι σολίστες του μπουζουκιού Δημήτρης Λίβανος και Κώστας Μήτσιος.

Σκηνοθεσία: Kοσμάς Φιλιούσης.

Διεύθυνση ορχήστρας: Mανόλης Ανδρουλιδάκης.

Συντακτική ομάδα: Έφη Γαλώνη, Θεόφιλος Δουμάνης, Αλέξανδρος Καραμαλίκης.

Οργάνωση παραγωγής: Eλένη Φιλιούση.

Για επιπλέον φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ.