Η ΕΡΤ στο 7ο Συνέδριο Υβριδικής Τηλεόρασης

Η ΕΡΤ στο 7ο Συνέδριο Υβριδικής Τηλεόρασης

Η ΕΡΤ στο 7ο Συνέδριο Υβριδικής Τηλεόρασης

Με σημαντικές αξιώσεις για βράβευση συμμετέχει η ΕΡΤ στο 7ο Συμπόσιο Υβριδικής Τηλεόρασης με τίτλο «Προστιθέμενη αξία μέσω υπηρεσιών υβριδικής τηλεόρασης», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο στις 14 και 15 Νοεμβρίου 2018.

Ειδικότερα, η ΕΡΤ – πρωτοπόρος στον τομέα της υβριδικής τηλεόρασης στην Ελλάδα – είναι ανάμεσα στους υποψήφιους προς βράβευση ευρωπαϊκούς οργανισμούς (ARD – Γερμανία, CRTVE – Ισπανία, Tivù – Ιταλία) για την ανάπτυξη τεχνολογίας προβολής βίντεο 360ο μέσω υβριδικής πλατφόρμας.

Η Γενική Διεύθυνση Νέων Μέσων έχει οργανώσει περίπτερο της ΕΡΤ στον χώρο διεξαγωγής του Συνεδρίου, προκειμένου να ενημερώσει τους παρισταμένους για τις καινοτόμες εφαρμογές και τεχνολογίες που αναπτύσσει.

Το Συμπόσιο αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για την ανταλλαγή απόψεων και τεχνογνωσίας ανάμεσα σε ειδικούς της υβριδικής τεχνολογίας από όλο τον κόσμο. Η επίδειξη των νέων επιτευγμάτων παρέχει πολύτιμη γνώση στους επαγγελματίες του χώρου, ισχυροποιώντας παράλληλα τη διασύνδεση μεταξύ διαφημιζομένων, συμβούλων επιχειρήσεων, οπτικοακουστικών οργανισμών, κατασκευαστών, προγραμματιστών και παρόχων υβριδικών υπηρεσιών.

Περισσότερες πληροφορίες στο https://bit.ly/2PTlrot