«ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ» στην ΕΡΤ1 03 & 04.11.2018

«ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ» στην ΕΡΤ1 03 & 04.11.2018

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ

 «ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ»

Με τον Τάκη Σαράντη

Ημερ. μετάδοσης: Σάββατο 3 & Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018, στις 10:00

Κάθε Σάββατο 10:00-12:00 και κάθε Κυριακή 10:00-11:30 στην ΕΡΤ1, ο Τάκης Σαράντης «πάει» αλλιώς την ενημέρωση, την πολιτική, τον πολιτισμό, την υγεία, τον αθλητισμό, τα ρεπορτάζ, προσεγγίζοντας την επικαιρότητα και τις ειδήσεις με μια διαφορετική ματιά.

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018, στις 10:00

Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018, ο Τάκης Σαράντης φιλοξενεί στο στούντιο τον υφυπουργό Εξωτερικών Μάρκο Μπόλαρη, όπου θα τεθούν επί τάπητος καυτά θέματα της επικαιρότητας, ενώ στη συνέχεια, με την αρωγή της Νάσιας Μπουλούκου, θα μάθουμε αν η χρήση αντιβιοτικών έχει γίνει κατάχρηση και τι κινδύνους επιφυλάσσει αυτό για το μέλλον. Καλεσμένη στο στούντιο, η λοιμωξιολόγος-καθηγήτρια Παθολογίας στο ΕΚΠΑ, Ελένη Γιαμαρέλλου.

Στη συνέχεια -και αφού μάθουμε τα πάντα για το νέο άθλημα που έχει κατακτήσει τον κόσμο και φιλοδοξεί να γίνει το επόμενο ολυμπιακό άθλημα, το padel tennis– ο Τάκης Σαράντης και ο ηθοποιός Νικήτας Τσακίρογλου κουβεντιάζουν -μεταξύ άλλων- και για τη νέα παράσταση «Προσωπική Συμφωνία», που ανεβαίνει στο Από Μηχανής Θέατρο.

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018, στις 10:00

Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018, η εκπομπή φιλοξενεί συνέντευξη του ευρωβουλευτή του κόμματος «Το Ποτάμι», Μίλτου Κύρκου.

Στη συνέχεια, η κάμερα της εκπομπής θα βρεθεί μέσα στη βρετανική πρεσβευτική οικία -πρώην κατοικία του Εθνάρχη Ελευθέριου Βενιζέλου- όπου θα μας ξεναγήσει η Βρετανίδα πρέσβης, Κέιτ Σμιθ.

Και αφού «περάσουμε» για βόλτα από τις Σέρρες, όπου θα μάθουμε για το περίφημο «Φεστιβάλ καλωσορίσματος του χειμώνα», ο Τάκης Σαράντης θα φιλοξενήσει στο στούντιο τον ηθοποιό Γιάννη Φέρτη.

Σκηνοθεσία: Νίκος Παρλαπάνης

Αρχισυνταξία: Αθηνά Σαλούστρου

Δημοσιογραφική ομάδα: Νάσια Μπουλούκου, Έλενα Καρανάτση

Παρουσίαση: Τάκης Σαράντης

Διεύθυνση παραγωγής: Αλίκη Θαλασσοχώρη