«ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ» στην ΕΡΤ1 08 & 09.12.2018

«ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ» στην ΕΡΤ1 08 & 09.12.2018

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ
 «ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ»
Με τον Τάκη Σαράντη

Ημερ. μετάδοσης: Σάββατο 8 & Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018, στις 10:00

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 10:00 στην ΕΡΤ1, ο Τάκης Σαράντης «πάει» αλλιώς την ενημέρωση, την πολιτική, τον πολιτισμό, την υγεία, τον αθλητισμό, τα ρεπορτάζ, προσεγγίζοντας την επικαιρότητα και τις ειδήσεις με μια διαφορετική ματιά.

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018, στις 10:00

Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018, ο Τάκης Σαράντης φιλοξενεί στο στούντιο τον αναπληρωτή υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριο Σαντορινιό, καθώς και τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΥΔΑΠ Γιάννη Μπενίση.

Στη συνέχεια, στο στούντιο της ΕΡΤ θα «ζωντανέψει» το μιούζικαλ-υπερπαραγωγή που ανεβαίνει στο Θέατρο Ακροπόλ, το «Ματίλντα», με τη βοήθεια των Βλαδίμηρου Κυριακίδη, ο οποίος πρωταγωνιστεί σ’ έναν ρόλο έκπληξη, καθώς και της σκηνοθέτιδας της παράστασης Θέμιδας Μαρσέλου.

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018, στις 10:00

Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018 ο Τάκης Σαράντης συνομιλεί με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Ξυδάκη και τον βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Θεόδωρο Παπαθεοδώρου, για όλες τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.

Στη συνέχεια, ο Τάκης Σαράντης, με την αρωγή της δημοσιογράφου Μαρίας Σμιλίδου, παρουσιάζει στοιχεία που αφορούν στη συμμετοχή των γυναικών τόσο στην πολιτική -και συγκεκριμένα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση- όσο και στο επιχειρείν, ενώ θα συνομιλήσει και με τη δήμαρχο Κάσου, Μαίρη Σορώτου-Τσανάκη.

Τέλος, οι ηθοποιοί Γιάννης Βούρος και Παναγιώτα Βλαντή μιλούν για την παράσταση «Σπασμένο γυαλί», το θεατρικό έργο του Αμερικανού θεατράνθρωπου Άρθουρ Μίλερ, που ανεβαίνει στο θέατρο Πόλη.

Παρουσίαση: Τάκης Σαράντης

Σκηνοθεσία: Νίκος Παρλαπάνης

Αρχισυνταξία: Αθηνά Σαλούστρου

Δημοσιογραφική ομάδα: Νάσια Μπουλούκου, Έλενα Καρανάτση

Διεύθυνση παραγωγής: Αλίκη Θαλασσοχώρη