«ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ» στην ΕΡΤ1 10.11.2018

«ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ» στην ΕΡΤ1 10.11.2018

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ

 «ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ»

Με τον Τάκη Σαράντη

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018, στις 10:00

Κάθε Σάββατο 10:00-12:00 και κάθε Κυριακή 10:00-11:30 στην ΕΡΤ1, ο Τάκης Σαράντης «πάει» αλλιώς την ενημέρωση, την πολιτική, τον πολιτισμό, την υγεία, τον αθλητισμό, τα ρεπορτάζ, προσεγγίζοντας την επικαιρότητα και τις ειδήσεις με μια διαφορετική ματιά.

Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018, ο Τάκης Σαράντης φιλοξενεί στο στούντιο τον υπουργό Επικρατείας Χριστόφορο Βερναρδάκη, ενώ στη συνέχεια, με την αρωγή της Νάσιας Μπουλούκου και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη (14 Νοεμβρίου), θα μάθουμε για τα συμπτώματα και τις θεραπείες της πιο «γρήγορα αναπτυσσόμενης χρόνιας πάθησης στον κόσμο». Καλεσμένη στο στούντιο, η αναπληρώτρια καθηγήτρια Παθολογίας Διαβήτη στο ΕΚΠΑ, Έρη Χατζηαγγελάκη. Παράλληλα, θα γίνει η παρουσίαση και του Dragamis, ενός ηλεκτρονικού παιχνιδιού για τον νεανικό διαβήτη από το ΕΜΠ.

Στη συνέχεια, με τη βοήθεια του γνωστού μουσικού παραγωγού Γιώργου Πολυχρονίου θα εξερευνήσουμε τον μαγικό κόσμο του βινυλίου, το οποίο επανέρχεται στη μόδα.

Ακόμη, ο Τάκης Σαράντης και ο αγαπημένος κωμικός ηθοποιός Δημήτρης Πιατάς θα μας ταξιδέψουν μέχρι την… «Παναγία των Παρισίων», που παρουσιάζεται τη φετινή θεατρική περίοδο στο Θέατρο Παλλάς.

Η εκπομπή δεν θα μεταδοθεί την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018, λόγω της ζωντανής κάλυψης του 36ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Παρουσίαση: Τάκης Σαράντης

Σκηνοθεσία: Νίκος Παρλαπάνης

Αρχισυνταξία: Αθηνά Σαλούστρου

Δημοσιογραφική ομάδα: Νάσια Μπουλούκου, Έλενα Καρανάτση

Διεύθυνση παραγωγής: Αλίκη Θαλασσοχώρη