«ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ» στην ΕΡΤ1 24 & 25.11.2018

«ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ» στην ΕΡΤ1 24 & 25.11.2018

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ
 «ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ»
Με τον Τάκη Σαράντη

Ημερ. μετάδοσης: Σάββατο 24 & Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018, στις 10:00

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 10:00 στην ΕΡΤ1, ο Τάκης Σαράντης «πάει» αλλιώς την ενημέρωση, την πολιτική, τον πολιτισμό, την υγεία, τον αθλητισμό, τα ρεπορτάζ, προσεγγίζοντας την επικαιρότητα και τις ειδήσεις με μια διαφορετική ματιά.

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018, στις 10:00

Το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018, ο Τάκης Σαράντης φιλοξενεί στο στούντιο τον υποψήφιο δήμαρχο της Αθήνας Παύλο Γερουλάνο, με τον οποίο συζητούν την απόφασή του να διεκδικήσει τον μεγαλύτερο δήμο της χώρας, καθώς και για άλλα σημαντικά θέματα της επικαιρότητας.

Επίσης, θα επισκεφθούμε τον Μύλο του Παππά στη Λάρισα για να ξεναγηθούμε στο ολοκαίνουργιο Μουσείο Σίτου και Αλεύρων, ενώ θα αναλύσουμε το θέμα της Χρόνιας Αποφρακτικής Πνευμονοπάθειας, που συνδέεται με το κάπνισμα.

Ακόμη, καλεσμένοι στο στούντιο της εκπομπής είναι δύο σημαντικοί καλλιτέχνες, ο ηθοποιός Άρης Λεμπεσόπουλος και ο σκηνοθέτης Τάσος Ιορδανίδης, οι οποίοι μιλούν για τον «Άνθρωπο με το λουλούδι στο στόμα» του Λουίτζι  Πιραντέλο,  που ανεβαίνει στο θέατρο Altera Pars.

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018, στις 10:00

Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018, καλεσμένος του Τάκη Σαράντη στο στούντιο είναι ο αναπληρωτής υπουργός Έρευνας και Καινοτομίας Κώστας Φωτάκης.

Eπίσης, θα συναντήσουμε στην Άμφισσα τον τελευταίο βυρσοδέψη, από τον οποίο θα μάθουμε τα μυστικά μιας ξεχασμένης τέχνης, αλλά θα δούμε και πώς μία άλλη χειρωνακτική τέχνη, όπως το πλέξιμο, επανήλθε στη μόδα. Ακόμη, θα ανακαλύψουμε  το Μουσείο Μετεωριτών της Αθήνας.

Τέλος, για τη δική τους «Λωξάντρα», που ζωντανεύει στο θέατρο Βεάκη, μας μιλούν δύο σπουδαίοι ηθοποιοί: η Ελένη Κοκκίδου και ο Γιώργος Αρμένης.

Παρουσίαση: Τάκης Σαράντης

Σκηνοθεσία: Νίκος Παρλαπάνης

Αρχισυνταξία: Αθηνά Σαλούστρου

Δημοσιογραφική ομάδα: Νάσια Μπουλούκου, Έλενα Καρανάτση

Διεύθυνση παραγωγής: Αλίκη Θαλασσοχώρη