Το νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 02.11.2018

Το νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 02.11.2018

Το νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης»

κυκλοφορεί την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου!

H ποδοσφαιρική πανδαισία στην ΕΡΤ συνεχίζεται, και η «Ραδιοτηλεόραση» κυκλοφορεί την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018 με αφιέρωμα στις συναρπαστικές αναμετρήσεις της Super League ανάμεσα στις ομάδες Ατρόμητος-ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός-ΑΕΚ και Άρης-Ολυμπιακός, που μεταδίδονται το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Νοεμβρίου από την ΕΡΤ1.

Στο 42ο τεύχος, οι αναγνώστες ενημερώνονται για τον νέο κύκλο της ιστορικής εκπομπής «Μονόγραμμα», που, ύστερα από 37 χρόνια πορείας στη δημόσια τηλεόραση, κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ2, τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου.

Επίσης, διαβάζουν για τη Συνδιάσκεψη Δημόσιων Ραδιοτηλεοράσεων Νοτιοανατολικής Ευρώπης, που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη με πρωτοβουλία της ΕΡΤ και στην οποία αναλύθηκαν  ζητήματα που αφορούν στο παρόν και στις μελλοντικές προοπτικές των δημόσιων ραδιοτηλεοπτικών οργανισμών.

Ακόμη, το Πρωτάθλημα της Football League, το οποίο μεταδίδει η ΕΡΤ3, εκπομπές του ραδιοφώνου, που συνδυάζουν τη μουσική και τον αθλητισμό, το πρόγραμμα των καναλιών της ΕΡΤ και οι καλύτερες ταινίες της εβδομάδας φιλοξενούνται στις σελίδες της «Ραδιοτηλεόρασης».

Τη «Ραδιοτηλεόραση» θα τη βρείτε:

Δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

  • Στο μετρό: Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Εθνική Άμυνα, Κατεχάκη, Αμπελόκηποι, Πανόρμου, Μέγαρο Μουσικής, Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Συγγρού-Φιξ, Δάφνη, Άγιος Δημήτριος, Ελληνικό, Ανθούπολη, Άγιος Αντώνιος, Αιγάλεω.
  • Στον ηλεκτρικό: Κηφισιά, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Περισσός, Πειραιάς, Καλλιθέα, Πετράλωνα, Μοναστηράκι, Θησείο.
  • Στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Συντάγματος, και στη Θεσσαλονίκη: στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Τσιμισκή-Βασιλέως Ηρακλείου 28, στο κατάστημα ΕΛΤΑ Σιδηροδρομικός Σταθμός-Μοναστηρίου 28, στο κατάστημα ΕΛΤΑ Σταυρούπολη-Λαγκαδά, στο κατάστημα ΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης 16-Ντεπώ, στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών [ΚΕΠ] Αγγελάκη 4 (δίπλα στην ΕΡΤ).
  • Σε επιλεγμένα κεντρικά βιβλιοπωλεία.

Επίσης, η «Ραδιοτηλεόραση» αναρτάται, κάθε Παρασκευή, σε ψηφιακή μορφή στον ιστότοπο της ΕΡΤ (ert.gr) και μπορείτε να τη διαβάσετε όπως ακριβώς είναι τυπωμένη στο χαρτί.