Το νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 30.11.2018

Το νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 30.11.2018

Το νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης»

κυκλοφορεί την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου!

Με κεντρικό θέμα το ολοήμερο αφιέρωμα που πραγματοποιεί η ΕΡΤ, την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου, στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και με πλούσια θεματολογία, κυκλοφορεί η «Ραδιοτηλεόραση», την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018.

Στο 46ο τεύχος, οι αναγνώστες ενημερώνονται για 23ετή δράση και προσφορά του Οργανισμού, αλλά και για τους τρόπους στήριξής του, στο πλαίσιο του αφιερώματος της ΕΡΤ στις 5 Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού.

Ακόμη, για την επιτυχημένη παρουσία της ΕΡΤ στο 7ο Συμπόσιο Υβριδικής Τηλεόρασης, όπου ήταν υποψήφια προς βράβευση για καινοτόμες εφαρμογές και υπηρεσίες, μιλάει στη «Ραδιοτηλεόραση» ο γενικός διευθυντής Νέων Μέσων ΕΡΤ, Γιάννης Βουγιουκλάκης, επισημαίνοντας ότι η θετική απήχηση των νέων τεχνολογιών της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης συνέβαλε στην απόφαση να φιλοξενηθεί το 8ο Παγκόσμιο Συνέδριο στην Αθήνα.

Για το τελευταίο μεγάλο δελτίο ειδήσεων της ημέρας, στις 23:00, στην ΕΡΤ2, το οποίο παρουσιάζει από Δευτέρα έως Παρασκευή, μιλάει η Ελένη Χρονά, αναλύοντας τους βασικούς άξονες στους οποίους κινείται.

Επίσης, το πρόγραμμα των καναλιών της ΕΡΤ, οι καλύτερες ταινίες της εβδομάδας, καθώς και εκπομπές του ραδιοφώνου που συνδυάζουν την ενημέρωση με την ψυχαγωγία, φιλοξενούνται στις σελίδες του περιοδικού.

Τη «Ραδιοτηλεόραση» θα τη βρείτε:

Δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

   • Στο μετρό: Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Εθνική Άμυνα, Κατεχάκη, Αμπελόκηποι, Πανόρμου, Μέγαρο Μουσικής, Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Συγγρού-Φιξ, Δάφνη, Άγιος Δημήτριος, Ελληνικό, Ανθούπολη, Άγιος Αντώνιος, Αιγάλεω.

   Στον ηλεκτρικό: Κηφισιά, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Περισσός, Πειραιάς, Καλλιθέα, Πετράλωνα, Μοναστηράκι, Θησείο.

    Στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Συντάγματος, και στη Θεσσαλονίκη: στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Τσιμισκή-Βασιλέως Ηρακλείου 28, στο κατάστημα ΕΛΤΑ Σιδηροδρομικός Σταθμός-Μοναστηρίου 28, στο κατάστημα ΕΛΤΑ Σταυρούπολη-Λαγκαδά, στο κατάστημα ΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης 16-Ντεπώ, στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών [ΚΕΠ] Αγγελάκη 4 (δίπλα στην ΕΡΤ).

     Σε επιλεγμένα κεντρικά βιβλιοπωλεία.

Επίσης, η «Ραδιοτηλεόραση» αναρτάται, κάθε Παρασκευή, σε ψηφιακή μορφή στον ιστότοπο της ΕΡΤ (ert.gr) και μπορείτε να τη διαβάσετε όπως ακριβώς είναι τυπωμένη στο χαρτί.