Το νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 12.10.2018

Το νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 12.10.2018

Το νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης»

κυκλοφορεί την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου!

Μ’ ένα μεγάλο αφιέρωμα στη νέα μίνι σειρά μυθοπλασίας «Το πέταγμα του κύκνου», που έρχεται στην ΕΡΤ, και με πλούσια θεματολογία, κυκλοφορεί το 39ο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης», την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018.

Στο νέο τεύχος, οι αναγνώστες ενημερώνονται για τη μίνι σειρά τεσσάρων ωριαίων επεισοδίων «Το πέταγμα του κύκνου», που αποτελεί μεταφορά της κινηματογραφικής ταινίας του Νίκου Τζίμα στη μικρή οθόνη, με εξαιρετικό επιτελείο γνωστών ξένων και Ελλήνων ηθοποιών και με γυρίσματα σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και στο εξωτερικό.

Τη συγκλονιστική συναυλία που έδωσε η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ στο υποβλητικό τοπίο του νησιού της Σπιναλόγκα, τον Ιούλιο του 2018, μεταδίδει σε μαγνητοσκόπηση η ΕΡΤ2, την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018, στις 22:00.

«Ιστορίες μόδας», μέσα από πολύχρωμες εικόνες αλλά και ασπρόμαυρο αρχειακό υλικό, μαθαίνουν οι τηλεθεατές από τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ που μεταδίδεται κάθε Σάββατο στις 17:00, από την ΕΡΤ1.

Επίσης, στη «Ραδιοτηλεόραση» θα βρείτε όλο το πρόγραμμα των καναλιών της ΕΡΤ και τις καλύτερες ταινίες της εβδομάδας.

Τη «Ραδιοτηλεόραση» θα τη βρείτε:

Δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

  • Στο μετρό: Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Εθνική Άμυνα, Κατεχάκη, Αμπελόκηποι, Πανόρμου, Μέγαρο Μουσικής, Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Συγγρού-Φιξ, Δάφνη, Άγιος Δημήτριος, Ελληνικό, Ανθούπολη, Άγιος Αντώνιος, Αιγάλεω.
  • Στον ηλεκτρικό: Κηφισιά, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Περισσός, Πειραιάς, Καλλιθέα, Πετράλωνα, Μοναστηράκι, Θησείο.
  • Στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Συντάγματος, και στη Θεσσαλονίκη: στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Τσιμισκή-Βασιλέως Ηρακλείου 28, στο κατάστημα ΕΛΤΑ Σιδηροδρομικός Σταθμός-Μοναστηρίου 28, στο κατάστημα ΕΛΤΑ Σταυρούπολη-Λαγκαδά, ΚΕΠ Αγγελάκη 4 (δίπλα στην ΕΡΤ).
  • Σε επιλεγμένα κεντρικά βιβλιοπωλεία.

Επίσης, η «Ραδιοτηλεόραση» αναρτάται, κάθε Παρασκευή, σε ψηφιακή μορφή στον ιστότοπο της ΕΡΤ (ert.gr) και μπορείτε να τη διαβάσετε όπως ακριβώς είναι τυπωμένη στο χαρτί.