ΕΡΤ1 – «Ένα ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα» – Γ΄ Κύκλος 09.12.2017

ΕΡΤ1 – «Ένα ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα» – Γ΄ Κύκλος 09.12.2017

ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ –  Γ΄ ΚΥΚΛΟΣ 
A΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

 «Ένα ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα»

(Seaside Hotel / Badehotellet)

Badehotellet sc 121

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 22:00, οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1 έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄τηλεοπτική μετάδοση- το δεύτερο και το τρίτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου της εξαιρετικής δραματικής κομεντί εποχής «Ένα ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα», παραγωγής Δανίας 2013-2017.

Γενική υπόθεση: Βρισκόμαστε σε ένα μικρό παραθαλάσσιο ξενοδοχείο στην Δανία τα καλοκαίρια από το 1928 έως το 1933. Στο  επίκεντρο της ιστορίας βρίσκονται οι ζωές τριών νέων ανθρώπων. Οι μοίρες τους και οι ιστορίες τους είναι αλληλένδετες καθώς προσπαθούν να απαγκιστρωθούν από τα σχέδια που έχουν κάνει άλλοι για λογαριασμό τους, να ανελιχθούν κοινωνικά, να βρουν τον  δρόμο τους στη ζωή και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Με δάκρυα και γέλια διανύουν ένα μαγευτικό ταξίδι καθώς το κλίμα της εποχής αλλάζει και  την αισιοδοξία και τη χαρά της ζωής διαδέχεται η τεράστια οικονομική κρίση.

sc 1535

H Δανέζα Χάνα Λούντμπλαντ μαζί με τον άντρα της Στιγκ Θόρσμπε έγραψαν τη σειρά που έγινε τεράστια επιτυχία. Άρχισε να προβάλλεται στην τηλεόραση της Δανίας το 2013 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Παίζουν: Rosalinde Mynster, Bodil Jørgensen, Amalie Dollerup, Lars Ranthe.

sc 1407

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017, στις 22:00

Επεισόδιο 2ο. Ένας άστεγος που έχει νέα του Μόρτεν φιλοξενείται στο ξενοδοχείο και εντυπωσιάζει ιδιαίτερα ένα από τα κορίτσια. Η Αμάντα γυρίζει στο ξενοδοχείο μαζί με τον Κόμη Ντίτμαρ μετά την κηδεία του γέρο-Κόμη και μαζί τους η μητέρα του Ντίτμαρ, η οποία αρχίζει να ψυχανεμίζεται τι γίνεται ανάμεσα στην Αμάντα και τον Μαξ. Αναμένεται επίσης και η επίσκεψη δύο κυρίων, οι οποίοι θα κρίνουν κατά πόσο ο Κόμης Ντίτμαρ είναι κατάλληλος να «κληρονομήσει» από τον πατέρα του την έδρα του κοινοβουλίου. Ο Μάντσεν προσπαθεί αγωνιωδώς να βρει χρηματοδότηση για το νέο του κατασκευαστικό έργο.

sc 1427

Επεισόδιο 3ο. Ο Μάντσεν έδωσε ενέχυρο τα κοσμήματα της γυναίκας του για να βρει το απαιτούμενο κεφάλαιο για το νέο κατασκευαστικό του έργο. Αυτό αναστατώνει φοβερά την γυναίκα του και ο γάμος τους κλονίζεται. Από το πουθενά όμως η κα Μάντσεν δέχεται χείρα βοηθείας όταν ο μυστηριώδης δικηγόρος Κβιστ έρχεται να μείνει στο ξενοδοχείο. Η Αμάντα έχει μετακομίσει μαζί με τον Μαξ στο καλοκαιρινό του σπιτάκι στην παραλία, αλλά φοβάται ότι ο Ντίτμαρ θα πραγματοποιήσει την απειλή του να κόψει τα χρήματα που δίνει στους γονείς της. Ο Βάϊζε κάνει ό,τι μπορεί για να προστατεύσει τη νεαρή Μις Κίτι από το κυνηγητό του κ. Φρι, αλλά πρέπει να…

sc 1717