ΕΡΤ1 – «Ένα ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα» – Β΄& Γ΄ Κύκλος 02.12.2017

ΕΡΤ1 – «Ένα ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα» – Β΄& Γ΄ Κύκλος 02.12.2017

ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ – Β΄ ΚΥΚΛΟΣ – ΕΝΑΡΞΗ Γ΄ ΚΥΚΛΟΥ 
A΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

 «Ένα ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα»

(Seaside Hotel / Badehotellet)

Badehotellet sc 121

Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 22:00, οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1 έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄τηλεοπτική μετάδοση- το τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου και την έναρξη του τρίτου κύκλου της εξαιρετικής δραματικής κομεντί εποχής «Ένα ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα», παραγωγής Δανίας 2013-2017.

Γενική υπόθεση: Βρισκόμαστε σε ένα μικρό παραθαλάσσιο ξενοδοχείο στην Δανία τα καλοκαίρια από το 1928 έως το 1933. Στο  επίκεντρο της ιστορίας βρίσκονται οι ζωές τριών νέων ανθρώπων. Οι μοίρες τους και οι ιστορίες τους είναι αλληλένδετες καθώς προσπαθούν να απαγκιστρωθούν από τα σχέδια που έχουν κάνει άλλοι για λογαριασμό τους, να ανελιχθούν κοινωνικά, να βρουν τον  δρόμο τους στη ζωή και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Με δάκρυα και γέλια διανύουν ένα μαγευτικό ταξίδι καθώς το κλίμα της εποχής αλλάζει και  την αισιοδοξία και τη χαρά της ζωής διαδέχεται η τεράστια οικονομική κρίση.

H Δανέζα Χάνα Λούντμπλαντ μαζί με τον άντρα της Στιγκ Θόρσμπε έγραψαν τη σειρά που έγινε τεράστια επιτυχία. Άρχισε να προβάλλεται στην τηλεόραση της Δανίας το 2013 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Παίζουν: Rosalinde Mynster, Bodil Jørgensen, Amalie Dollerup, Lars Ranthe.

Badehotellet sc 2022

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017, στις 22:00

sc 1730

Επεισόδιο 7ο. (τελευταίο Β΄ ΚΥΚΛΟΥ). Ο Μάντσεν έχει βγάλει μια περιουσία στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και για να γιορτάσει την μεγάλη επιτυχία του μαζί με την γυναίκα του νοικιάζουν ολόκληρο το ξενοδοχείο για ένα ιδιωτικό κυνηγετικό πάρτι. Η Φίε μαζί με την κα Άντερσον ετοιμάζουν το ξενοδοχείο για επισκέπτες εκτός σεζόν και καλούν τα κορίτσια πάλι για δουλειά. Η Αμάντα προσπαθεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση στο ξενοδοχείο μετά τον χωρισμό της με τον Μαξ και μιλά με την Φίε. Στο μεταξύ οι δύο αντίζηλοι, ο ηθοποιός Βάϊζε με τον κ. Έρλαντ έρχονται «αντιμέτωποι» στο κυνήγι, ένα Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου του 1929.

Badehotellet sc 180

Επεισόδιο 1ο. (Γ΄ ΚΥΚΛΟΣ). Έφτασε πάλι το καλοκαίρι και η κα Άντερσεν μαζί με τα κορίτσια ανοίγουν το ξενοδοχείο για τη νέα σεζόν. Βρισκόμαστε στο 1930 και ο Παγκόσμιος Πόλεμος παραμονεύει έξω από τα σύνορα της χώρας. Είναι τελείως άλλα όμως τα ζητήματα που απασχολούν τους παραθεριστές. Ο Μάντσεν παλεύει να ανακάμψει μετά την χρεωκοπία του πέρυσι. Η κα Έρλαντ φοβάται πως ο άντρας της θα ανακαλύψει την αλήθεια – ότι δεν είναι αυτός ο πατέρας του νεογέννητου γιου τους. Η Αμάντα επιστρέφει πίσω στον γάμο της με τον Κόμη Ντίτμαρ αλλά ακόμα ονειρεύεται τον Μαξ.

sc 1708