ΕΡΤ1 – «Ένα ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα» – Β΄ Κύκλος 11.11.2017

ΕΡΤ1 – «Ένα ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα» – Β΄ Κύκλος 11.11.2017

ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ – Β΄ ΚΥΚΛΟΣ
A΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

 «Ένα ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα»

(Seaside Hotel / Badehotellet)

Seaside hotel seas 2.1

Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 22:00, οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1 έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- το πρώτο και το δεύτερο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της εξαιρετικής δραματικής κομεντί εποχής «Ένα ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα», παραγωγής Δανίας 2013-2017.

Γενική υπόθεση: Βρισκόμαστε σε ένα μικρό παραθαλάσσιο ξενοδοχείο στην Δανία τα καλοκαίρια από το 1928 έως το 1933. Στο  επίκεντρο της ιστορίας βρίσκονται οι ζωές τριών νέων ανθρώπων. Οι μοίρες τους και οι ιστορίες τους είναι αλληλένδετες καθώς προσπαθούν να απαγκιστρωθούν από τα σχέδια που έχουν κάνει άλλοι για λογαριασμό τους, να ανελιχθούν κοινωνικά, να βρουν τον  δρόμο τους στη ζωή και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Με δάκρυα και γέλια διανύουν ένα μαγευτικό ταξίδι καθώς το κλίμα της εποχής αλλάζει και  την αισιοδοξία και τη χαρά της ζωής διαδέχεται η τεράστια οικονομική κρίση.

H Δανέζα Χάνα Λούντμπλαντ μαζί με τον άντρα της Στιγκ Θόρσμπε έγραψαν τη σειρά που έγινε τεράστια επιτυχία. Άρχισε να προβάλλεται στην τηλεόραση της Δανίας το 2013 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Παίζουν: Rosalinde Mynster, Bodil Jørgensen, Amalie Dollerup, Lars Ranthe.

Badehotellet sc 1028

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017, στις 22:00

Επεισόδιο 1ο. Για μία ακόμα φορά οι παραθεριστές μαζεύονται στο ξενοδοχείο. Αποκαλύπτεται η αλήθεια για τον Μόρτεν και εμφανίζονται και καινούργια πρόσωπα.

Badehotellet sc 1119

Επεισόδιο 2ο. Το ξενοδοχείο ετοιμάζεται με φούρια για το πάρτι αρραβώνων του Κόμη Ντίτμαρ με την Αμάντα. Όλοι διασκεδάζουν εκτός από  τον Μαξ, που δεν αντέχει να βλέπει την Αμάντα να δέχεται την πρόταση ενός άλλου άντρα. Η κα Άντερσεν ζητά βοήθεια από το γειτονικό ξενοδοχείο, αλλά όταν αποδεικνύεται ότι η βοήθεια είναι το κορίτσι που μόλις παντρεύτηκε το αγόρι της Μάρθας, η κουζίνα «βράζει» από την ένταση. Και ενώ ο Βάιζε καταφεύγει σε νέα κόλπα για να κατακτήσει τη γυναίκα του κ. Όρλαντ, η Αμάντα πρέπει να θυμίσει στον πατέρα της την υπόσχεσή του.

Seaside hotel seas 2.4