ΕΡΤ1 – «Ένα ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα» – Β΄ Κύκλος 18.11.2017

ΕΡΤ1 – «Ένα ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα» – Β΄ Κύκλος 18.11.2017

ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ – Β΄ ΚΥΚΛΟΣ
A΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

 «Ένα ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα»

(Seaside Hotel / Badehotellet)

_72A5956

Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 22:00, οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1 έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- το τρίτο και το τέταρτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της εξαιρετικής δραματικής κομεντί εποχής «Ένα ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα», παραγωγής Δανίας 2013-2017.

Γενική υπόθεση: Βρισκόμαστε σε ένα μικρό παραθαλάσσιο ξενοδοχείο στην Δανία τα καλοκαίρια από το 1928 έως το 1933. Στο  επίκεντρο της ιστορίας βρίσκονται οι ζωές τριών νέων ανθρώπων. Οι μοίρες τους και οι ιστορίες τους είναι αλληλένδετες καθώς προσπαθούν να απαγκιστρωθούν από τα σχέδια που έχουν κάνει άλλοι για λογαριασμό τους, να ανελιχθούν κοινωνικά, να βρουν τον  δρόμο τους στη ζωή και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Με δάκρυα και γέλια διανύουν ένα μαγευτικό ταξίδι καθώς το κλίμα της εποχής αλλάζει και  την αισιοδοξία και τη χαρά της ζωής διαδέχεται η τεράστια οικονομική κρίση.

sc 1717

H Δανέζα Χάνα Λούντμπλαντ μαζί με τον άντρα της Στιγκ Θόρσμπε έγραψαν τη σειρά που έγινε τεράστια επιτυχία. Άρχισε να προβάλλεται στην τηλεόραση της Δανίας το 2013 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Παίζουν: Rosalinde Mynster, Bodil Jørgensen, Amalie Dollerup, Lars Ranthe.

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017, στις 22:00

sc 1646

Επεισόδιο 3ο. Δέκα χρόνια έχουν περάσει από τότε που έφυγε εξοργισμένος ο Πολ, ο γιος του μακαρίτη κ. Άντερσεν, αλλά τώρα εμφανίζεται στο ξενοδοχείο για να κλείσει το ζήτημα της κληρονομιάς του ξενοδοχείου με την κα Άντερσεν. Στην κουζίνα, τα κορίτσια κουβεντιάζουν και αναρωτιούνται τι πραγματικά συνέβη ανάμεσα στον σοβαρό νέο άντρα και τον πατέρα του και αναρωτιούνται αν ήρθε γιατί θέλει πραγματικά να αναλάβει το ξενοδοχείο. Η Αμάντα είναι αποφασισμένη να αγνοήσει τον πατέρα της μέχρι αυτός να τηρήσει τη συμφωνία τους και να καθαρίσει το όνομα του Μόρτεν. Όμως, ξαφνικά ανακαλύπτει ένα μυστικό…

sc 1515

Επεισόδιο 4ο. Η κα Άντερσεν προσπαθεί να πάρει δάνειο για να εξαγοράσει το μερίδιο του Πολ, αλλά η τράπεζα της αρνείται. Όταν εμφανίζεται αγοραστής για το ξενοδοχείο η Φίε αποφασίζει να μιλήσει στον Πολ υπέρ της κας Άντερσεν. Οι γυναίκες του ξενοδοχείου έχουν βαρεθεί την τεμπελιά των συζύγων τους και αποφασίζουν να πάνε εκδρομή στο Σκάγκεν. Τελικά όμως, αποδεικνύεται ότι οι άντρες μια χαρά περνούν χωρίς τις γυναίκες τους. Ο Μόρτεν εμφανίζεται στο ξενοδοχείο ελεύθερος απ’ όλες τις κατηγορίες και επιτέλους μπορούν με τη Φίε να είναι μαζί.

sc 1516