ΕΡΤ1 – «Φόρτσα πατρίδα» Με τον Γιάννη Ζουγανέλη 17.02.2018

ΕΡΤ1 – «Φόρτσα πατρίδα» Με τον Γιάννη Ζουγανέλη 17.02.2018

«ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΤΡΙΔΑ»

Με τον Γιάννη Ζουγανέλη

Kάθε Σάββατο και Πέμπτη στις 22:00, από την ΕΡΤ1

07

Για όλα υπάρχει και μια διαφορετική ματιά. Πιο φευγάτη και ανατρεπτική. Στόχος να εξαντληθεί κάθε όριο υπερβολής, καταρρίπτοντας τον μύθο που κυριαρχεί και θέλει, με όλα αυτά που βιώνουμε, να «τα έχουμε δει όλα»! Κι όμως: δεν έχουμε δει τίποτα! Τώρα θα τα δούμε όλα! Πρόκειται για μια διαφορετική προσέγγιση της καθημερινότητας, πιο ανατρεπτική και διασκεδαστική.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, με τη βοήθεια του τηλεοπτικού φακού, θα εμβαθύνει στον παλμό της πόλης. Μια απρόβλεπτη, άκρως διαφορετική οπτική ματιά του κοινωνικοπολιτικού μας γίγνεσθαι, με πολύ κέφι, τραγούδι, έμπνευση, κουβέντες του αέρα ή του «καθαρού» αέρα, μια και η εκπομπή ενίοτε θα επισκέπτεται και μεγάλες αστικές περιοχές της Ελλάδας. Ο Έλληνας της παρέας, του κεφιού, έστω και του ωχ… αδερφισμού!

09

Η προσέγγιση των διάφορων χαρακτήρων και καταστάσεων θα εξωτερικεύεται μέσα από μικρά δραματοποιημένα σκετς σε φυσικούς χώρους. Παράλληλα, με τη βοήθεια της κάμερας, ο Γιάννης Ζουγανέλης θα διεισδύει σε διάφορους χώρους  και, με βασικό όπλο το χιούμορ, θα μεταφέρει τον παλμό της πόλης.

Συμμετέχουν οι: Γιάννης Ζουγανέλης, Τζόυς Ευείδη, Γιάννης Στεφόπουλος, Πάνος Σταθακόπουλος, Μιχάλης Άνθης, Τάνια Ρόκκα, Γιώργος Χατζής, Αλέξανδρος Ζουγανέλης, Μπιλ Γουίλσον.

Κείμενα: Μιχάλης Άνθης, Νίκος Κεραμίδας, Γιάννης Ζουγανέλης.

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Γιάννης Ζουγανέλης.

Σκηνοθεσία: Γιάννης Χαριτίδης.

Παραγωγή: Φάνης Συναδινός E-Prod.

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018, στις 22:00

04

Το 12ο επεισόδιο της νέας χιουμοριστικής-σατιρικής εκπομπής «Φόρτσα  πατρίδα» με τον  Γιάννη Ζουγανέλη, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι τηλεθεατές, το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018 στις 10 το βράδυ μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1.

Η καθημερινότητα, τα μικρά ή μεγάλα προβλήματα του μέσου Έλληνα και η σχέση του με την κάθε μορφή εξουσίας, βρίσκονται στο επίκεντρο του Ζουγανέλη και της παρέας του.

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο, ο Γιάννης Ζουγανέλης υποδύεται την ανατρεπτική Ελληνίδα μάνα, «Αφέντρα», που σοκάρει το γιο της, Γιώργο Ριζόπουλο, μετατρέποντάς του τη ζωή σε μια απολαυστική κόλαση.

02

Για να δείτε επιπλέον φωτογραφίες του δωδέκατου επεισοδίου πατήστε εδώ.