ΕΡΤ1 – «Φόρτσα πατρίδα» Σπέσιαλ εορταστικό επεισόδιο 30.12.2017

ΕΡΤ1 – «Φόρτσα πατρίδα» Σπέσιαλ εορταστικό επεισόδιο 30.12.2017

«ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΤΡΙΔΑ»

Με τον Γιάννη Ζουγανέλη

Kάθε Πέμπτη και Σάββατο στις 22:00 από την ΕΡΤ1

29 Αν η καθημερινότητα πέφτει βαριά, υπάρχει η κατάλληλη θεραπεία! Χορηγείται δύο φορές την εβδομάδα (κάθε Πέμπτη και Σάββατο στις 22:00) από τη συχνότητα της ΕΡΤ1 με ενέσεις γέλιου.

Για όλα υπάρχει και μια διαφορετική ματιά. Πιο φευγάτη και ανατρεπτική. Στόχος να εξαντληθεί κάθε όριο υπερβολής, καταρρίπτοντας τον μύθο που κυριαρχεί και θέλει, με όλα αυτά που βιώνουμε, να «τα έχουμε δει όλα»! Κι όμως: δεν έχουμε δει τίποτα! Τώρα θα τα δούμε όλα! Πρόκειται για μια διαφορετική προσέγγιση της καθημερινότητας, πιο ανατρεπτική και διασκεδαστική.

3

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, με τη βοήθεια του τηλεοπτικού φακού, θα εμβαθύνει στον παλμό της πόλης. Μια απρόβλεπτη, άκρως διαφορετική οπτική ματιά του κοινωνικοπολιτικού μας γίγνεσθαι, με πολύ κέφι, τραγούδι, έμπνευση, κουβέντες του αέρα ή του «καθαρού» αέρα, μια και η εκπομπή ενίοτε θα επισκέπτεται και μεγάλες αστικές περιοχές της Ελλάδας. Ο Έλληνας της παρέας, του κεφιού, έστω και του ωχ… αδερφισμού!

Η προσέγγιση των διάφορων χαρακτήρων και καταστάσεων θα εξωτερικεύεται μέσα από μικρά δραματοποιημένα σκετς σε φυσικούς χώρους. Παράλληλα, με τη βοήθεια της κάμερας, ο Γιάννης Ζουγανέλης θα διεισδύει σε διάφορους χώρους  και, με βασικό όπλο το χιούμορ, θα μεταφέρει τον παλμό της πόλης.

27

Συμμετέχουν οι: Γιάννης Ζουγανέλης, Τζόυς Ευείδη, Γιάννης Στεφόπουλος, Πάνος Σταθακόπουλος, Μιχάλης Άνθης, Τάνια Ρόκκα, Γιώργος Χατζής, Αλέξανδρος Ζουγανέλης, Μπιλ Γουίλσον.

Κείμενα: Μιχάλης Άνθης, Νίκος Κεραμίδας, Γιάννης Ζουγανέλης.

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Γιάννης Ζουγανέλης.

Σκηνοθεσία: Γιάννης Χαριτίδης.

Παραγωγή: Φάνης Συναδινός E-Prod.

26

ΣΠΕΣΙΑΛ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

«Ο καινούργιος χρόνος δεν θα περάσει»

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017, στις 22:00 

25

Ο Γιάννης Ζουγανέλης ξαναχτυπά με τον δικό του, μοναδικό τρόπο, ντοπάροντάς μας με δόση γέλιου το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017 στις 10 το βράδυ στην ΕΡΤ1, σ’ ένα χορταστικό ωριαίο εορταστικό επεισόδιο. Σαν αντίδοτο στην κρίση  προτείνει την αισιοδοξία και μας προτρέπει… «αν δεν έχουμε τίποτα άλλο να γεμίσουμε τη γαλοπούλα, ας τη γεμίσουμε με καλά νέα».

10

Με την Τζόυς Ευείδη δίπλα του και μια δυνατή ομάδα ηθοποιών, γυρίζουν την πατρίδα ανάποδα… και την ξαναστήνουν όρθια για να ξαναπάρει φόρα από την αρχή. «Φόρτσα πατρίδα» λοιπόν… «λίγο ακόμα και μας βγήκε η παρτίδα».

12

Για επιπλέον φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ.