ΕΡΤ1 – «Η Επόμενη Μέρα» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο 13 &...

ΕΡΤ1 – «Η Επόμενη Μέρα» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο 13 & 14.05.2019

  «Η Επόμενη Μέρα»

Με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο

Η πολιτική αντιπαράθεση στην τελική ευθεία για την κρίσιμη αναμέτρηση της 26ης Μαΐου, τα διλήμματα των ευρωεκλογών, η σύγκρουση για τα θετικά μέτρα της κυβέρνησης, οι δημοσκοπήσεις και το διακύβευμα της κάλπηςθα βρεθούν στο επίκεντρο της «Επόμενης Μέρας» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, τη Δευτέρα 13 και την Τρίτη 14 Μαΐου 2019 στις 10 το βράδυ, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1.

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 13 Μαΐου 2019, στις 22:00

Τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2019 και ώρα 22:00 στην ΕΡΤ1, καλεσμένοι του Σεραφείμ Κοτρώτσου είναι ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς και ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Μάκης Βορίδης, οι οποίοι διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε μια εφ’ όλης της ύλης πολιτική αντιπαράθεση.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 14 Μαΐου 2019, στις 22:00

Την Τρίτη 14 Μαΐου 2019 και ώρα 22:00 στην ΕΡΤ1, τρεις εν ενεργεία ευρωβουλευτές μιλούν στην «Επόμενη Μέρα» για το μέλλον της Ευρώπης, το διακύβευμα της ευρωκάλπης και τον κίνδυνο ανόδου της ακροδεξιάς.

Συγκεκριμένα, καλεσμένοι του Σεραφείμ Κοτρώτσου στο στούντιο είναι ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και υποψήφιος ευρωβουλευτής του «ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία» Δημήτρης Παπαδημούλης, η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης. 

Παρουσίαση: Σεραφείμ Κοτρώτσος.

Αρχισυνταξία: Αλέξανδρος Βασιλόπουλος.

Δημοσιογραφική επιμέλεια: Χρόνης Διαμαντόπουλος.

Οργάνωση παραγωγής: Φάνης Συναδινός.

Διεύθυνση παραγωγής: Νίκος Πέτσας.

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιάννης Λαζαρίδης.

Υπεύθυνη καλεσμένων: Κατερίνα Πλατή.

Σκηνοθεσία: Μανώλης Παπανικήτας.