ΕΡΤ1 – «Η Επόμενη Μέρα» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο 17 & 18.12.2018

ΕΡΤ1 – «Η Επόμενη Μέρα» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο 17 & 18.12.2018

  «Η Επόμενη Μέρα»

Με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο

Οι ανακατατάξεις στην αγορά εργασίας μετά την έξοδο από τα μνημόνια αλλά και η κορυφαία κοινοβουλευτική μάχη για την ψήφιση του προϋπολογισμού, θα βρεθούν στο επίκεντρο της «Επόμενης Μέρας» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, τη Δευτέρα 17 και την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018 στις 11 το βράδυ στην ΕΡΤ1.

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018, στις 23:00

Τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 23:00, καλεσμένη του Σεραφείμ Κοτρώτσου είναι η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, σε μια συνέντευξη εφ’  όλης της ύλης. 

Επί τάπητος, τα μέτρα στήριξης των ευπαθών ομάδων, η αποκατάσταση των εργασιακών σχέσεων, οι  συλλογικές συμβάσεις και η μείωση της ανεργίας, η αύξηση του κατώτατου μισθού και η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών.

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, καλεσμένοι του Σεραφείμ Κοτρώτσου είναι ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης και ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης, οι οποίοι συζητούν και απαντούν σε ερωτήσεις για όλα τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας. 

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018, στις 23:00

Την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 23:00, στο επίκεντρο της «Επόμενης Μέρας» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, η μάχη του προϋπολογισμού στη Βουλή και οι μονομαχίες των πολιτικών αρχηγών με απευθείας συνδέσεις και ρεπορτάζ. 

Καλεσμένοι στο στούντιο, ο καθηγητής στη Σχολή Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών στο ΕΚΠΑ και πρώην υπουργός Ναπολέων Μαραβέγιας, και ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Κωνσταντίνος Κόλλιας. 

Παρουσίαση: Σεραφείμ Κοτρώτσος.

Αρχισυνταξία: Αλέξανδρος Βασιλόπουλος.

Δημοσιογραφική επιμέλεια: Χρόνης Διαμαντόπουλος.

Οργάνωση παραγωγής: Φάνης Συναδινός.

Διεύθυνση παραγωγής: Νίκος Πέτσας.

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιάννης Λαζαρίδης.

Υπεύθυνη καλεσμένων: Κατερίνα Πλατή.

Σκηνοθεσία: Μανώλης Παπανικήτας.