ΕΡΤ1 – «Η Επόμενη Μέρα» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο 22 & 23.04.2019

ΕΡΤ1 – «Η Επόμενη Μέρα» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο 22 & 23.04.2019

  «Η Επόμενη Μέρα»

Με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο

Η πολιτική αντιπαράθεση στο δρόμο για τις κάλπες του Μαΐου, οι κόντρες κυβέρνησης-αντιπολίτευσης μετά τις δηλώσεις Μαρινάκη, τα εθνικά θέματα, καθώς και οι δημοτικές εκλογές, θα βρεθούν στο επίκεντρο της «Επόμενης Μέρας» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, τη Μ. Δευτέρα 22 Απριλίου και τη Μ. Τρίτη 23 Απριλίου 2019, στις 10 το βράδυ στην ΕΡΤ1.

Ημερομηνία μετάδοσης: Μ. Δευτέρα 22 Απριλίου 2019, στις 22:00

Τη Μ. Δευτέρα 22 Απριλίου 2019 και ώρα 22:00 στην ΕΡΤ1, καλεσμένοι του Σεραφείμ Κοτρώτσου είναι ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος και ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, οι οποίοι συζητούν για την υλοποίηση της Συμφωνίας των Πρεσπών, τις νέες συμμαχίες και ισορροπίες που διαμορφώνονται στην περιοχή, τις εξελίξεις σε Ανατολική Μεσόγειο και Αιγαίο και τις επιδιώξεις της Τουρκίας. Παρεμβαίνουν, ο Γενικός Διευθυντής του ΕΛΙΑΜΕΠ Θάνος Ντόκος, ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος και ο δημοσιογράφος Γιώργος Λιάνης.

Ημερομηνία μετάδοσης: Μ. Τρίτη 23 Απριλίου 2019, στις 22:00

Τη Μ. Τρίτη 23 Απριλίου 2019 και ώρα 22:00 στην ΕΡΤ1, υποψήφιοι δήμαρχοι της Αθήνας μιλούν για τις προτεραιότητες, τα προβλήματα και το πρόγραμμά τους για τον μεγαλύτερο Δήμο της χώρας.

Καλεσμένοι του Σεραφείμ Κοτρώτσου είναι οι Βασίλης Καπερνάρος, Πέτρος Κωνσταντίνου, Αυγή Μπέσκα-Θεοδόση και Γιάννης Τσιρώνης.

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Πάνος Ρήγας και ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας, σε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για όλα τα θέματα της πολιτικής και οικονομικής επικαιρότητας.

Παρουσίαση: Σεραφείμ Κοτρώτσος.

Αρχισυνταξία: Αλέξανδρος Βασιλόπουλος.

Δημοσιογραφική επιμέλεια: Χρόνης Διαμαντόπουλος.

Οργάνωση παραγωγής: Φάνης Συναδινός.

Διεύθυνση παραγωγής: Νίκος Πέτσας.

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιάννης Λαζαρίδης.

Υπεύθυνη καλεσμένων: Κατερίνα Πλατή.

Σκηνοθεσία: Μανώλης Παπανικήτας.