ΕΡΤ1 – «Πάμε Αλλιώς» με τον Τάκη Σαράντη 02 & 03.03.2019

ΕΡΤ1 – «Πάμε Αλλιώς» με τον Τάκη Σαράντη 02 & 03.03.2019

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ
 «ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ»
Με τον Τάκη Σαράντη

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

& Κυριακή 3 Μαρτίου 2019, στις 10:00

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 10:00 στην ΕΡΤ1, ο Τάκης Σαράντης «πάει» αλλιώς την ενημέρωση, την πολιτική, τον πολιτισμό, την υγεία, τον αθλητισμό, τα ρεπορτάζ, προσεγγίζοντας την επικαιρότητα και τις ειδήσεις με μια διαφορετική ματιά.

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 2 Μαρτίου 2019, στις 10:00

Το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 και ώρα 10:00 στην ΕΡΤ1, ο Τάκης Σαράντης φιλοξενεί στο στούντιο τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρη Βίτσα.

Στη συνέχεια, συζητεί με τον καρδιολόγο-υπερτασιολόγο στο Ασκληπείο Βούλας, Ανδρέα Πιτταρά, για τον «κρυφό» εχθρό της υγείας: την υπέρταση.

Ακολούθως, η ερμηνεύτρια Εύη Καπάταη παρουσιάζει τη νέα της δουλειά «Βελούδο και Ατσάλι»», μια συνεργασία με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Τέλος, η συνθέτις και ερμηνεύτρια Μαρία Κοτρότσου, μία ιδιαίτερα αξιοσημείωτη περίπτωση στη σύγχρονη μουσική σκηνή, μας μιλάει για τις συνθέσεις της με τις οποίες πέτυχε να δημιουργήσει το μουσικό στυλ «instelect», μια ιδανική συνύπαρξη ηλεκτρονικών ήχων και ακουστικών οργάνων.

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 3 Μαρτίου 2019, στις 10:00

Την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 και ώρα 10:00 στην ΕΡΤ1, ο Τάκης Σαράντης φιλοξενεί στο στούντιο την οικονομολόγο, πρώην υπουργό και πρόεδρο της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, Λούκα Κατσέλη.

Στη συνέχεια, ο Τάκης Σαράντης συζητεί για τα δικαιώματα του παιδιού και τους τρόπους αντιμετώπισης της ενδοσχολικής βίας, με τη δικηγόρο Όλγα Μοσχοχωρίτου.

Τέλος, οι κυρίες Βέρα Κρούσκα και Κερασία Σαμαρά μάς μιλούν για το «Πορτραίτο μιας Μαντόνα», την παράσταση που ανεβαίνει αυτή την περίοδο στο Θέατρο Αλκμήνη.

Παρουσίαση: Τάκης Σαράντης.

Αρχισυνταξία: Αθηνά Σαλούστρου.

Σκηνοθεσία: Νίκος Παρλαπάνης.

Δημοσιογραφική ομάδα: Νάσια Μπουλούκου, Έλενα Καρανάτση.

Διεύθυνση παραγωγής: Αλίκη Θαλασσοχώρη.