ΕΡΤ1 – «Πάμε Αλλιώς» με τον Τάκη Σαράντη 09 & 10.02.2019

ΕΡΤ1 – «Πάμε Αλλιώς» με τον Τάκη Σαράντη 09 & 10.02.2019

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ
 «ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ»
Με τον Τάκη Σαράντη

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

& Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019, στις 10:00

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 10:00 στην ΕΡΤ1, ο Τάκης Σαράντης «πάει» αλλιώς την ενημέρωση, την πολιτική, τον πολιτισμό, την υγεία, τον αθλητισμό, τα ρεπορτάζ, προσεγγίζοντας την επικαιρότητα και τις ειδήσεις με μια διαφορετική ματιά.

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019, στις 10:00

Το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 10:00 στην ΕΡΤ1, ο Τάκης Σαράντης φιλοξενεί στην εκπομπή «Πάμε Αλλιώς», τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Ν.Δ. Κώστα Τζαβάρα.

Στη συνέχεια, με την αρωγή της δημοσιογράφου της ΕΡΤ Νάσιας Μπουλούκου, ο Τάκης Σαράντης, με αφορμή την έξαρση της γρίπης, συζητεί με τον παιδίατρο Χρήστο Μπώκο για το πώς μπορούμε να προστατεύσουμε τα παιδιά.

Ακολούθως, η αγαπημένη και καταξιωμένη stand up commedian Κατερίνα Βρανά, δύο χρόνια μετά την πολύ σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της, μιλάει για την επιστροφή της στη σκηνή με την παράσταση «Σχεδόν πέθανα», όπου και περιγράφει με κωμικό αλλά κυρίως γλαφυρό τρόπο, τι της συνέβη και πώς το αντιμετωπίζει από την αρχή μέχρι και σήμερα.

Τέλος, ο συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου μιλάει για το νέο του έργο «Οι Πλανόδιοι των Ονείρων», που θα παρουσιαστεί στις 15 και 16 Φεβρουαρίου 2019, σε μια διαδραστική πρώτη παγκόσμια εκτέλεση στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση με την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, σε μουσική διεύθυνση Λουκά Καρυτινού.

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019, στις 10:00

Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 10:00 στην ΕΡΤ1, ο Τάκης Σαράντης φιλοξενεί στο στούντιο την υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ενώ στη συνέχεια θα έχει καλεσμένους τον ηθοποιό Νίκο Καλογερόπουλο και τον σκηνοθέτη Πάνο Αγγελόπουλο, οι οποίοι μιλούν σχετικά με την παράσταση «Γκέμμα» του Δημήτρη Λιαντίνη, που ανεβαίνει κάθε Τετάρτη και Πέμπτη του Φεβρουαρίου στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός».

Παρουσίαση: Τάκης Σαράντης.

Αρχισυνταξία: Αθηνά Σαλούστρου.

Σκηνοθεσία: Νίκος Παρλαπάνης.

Δημοσιογραφική ομάδα: Νάσια Μπουλούκου, Έλενα Καρανάτση.

Διεύθυνση παραγωγής: Αλίκη Θαλασσοχώρη.