ΕΡΤ1 – «Πάμε Αλλιώς» με τον Τάκη Σαράντη 12 & 13.01.2019

ΕΡΤ1 – «Πάμε Αλλιώς» με τον Τάκη Σαράντη 12 & 13.01.2019

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ
 «ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ»
Με τον Τάκη Σαράντη

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

& Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019, στις 10:00

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 10:00 στην ΕΡΤ1, ο Τάκης Σαράντης «πάει» αλλιώς την ενημέρωση, την πολιτική, τον πολιτισμό, την υγεία, τον αθλητισμό, τα ρεπορτάζ, προσεγγίζοντας την επικαιρότητα και τις ειδήσεις με μια διαφορετική ματιά.

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019, στις 10:00

Το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 10:00 στην ΕΡΤ1, ο Τάκης Σαράντης φιλοξενεί στην εκπομπή «Πάμε Αλλιώς», τους βουλευτές Βαγγέλη Αποστόλου (ΣΥΡΙΖΑ), Γιώργο Αμυρά (Το Ποτάμι) και Γιάννη Σαρίδη (Ένωση Κεντρώων), με τους οποίους συζητεί τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, Μιχάλης Μαΐλλης, μιλά για τη συνάντησή του με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, η οποία πραγματοποίησε επίσκεψη εργασίας στη χώρα μας.

Τέλος, ο παπα-Γιώργης Κανέτης, συνταξιούχος ιερέας και διά βίου μελισσοκόμος, αποκαλύπτει τα μυστικά του «θαυματουργού» μελιού από ερείκι, το οποίο «τρυγά» η οικογένειά του επί τέσσερις γενιές στην Ικαρία.

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019, στις 10:00

Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 10:00 στην ΕΡΤ1, ο Τάκης Σαράντης φιλοξενεί στο στούντιο τους δημοσιογράφους Νίκο Φελέκη και Δημήτρη Στούμπο, με τους οποίους συζητεί για το πολιτικό σκηνικό, όπως έχει διαμορφωθεί με την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών προ των πυλών.

Στη συνέχεια, ενημερωνόμαστε για την εκπαιδευτική παράσταση «Η Φάρμα του Διαδικτύου» -που παίζεται στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» από τη θεατρική ομάδα «Χιλιοδέντρι»– και «διδάσκει» την ασφαλή πλοήγηση των παιδιών στο ίντερνετ.

Τέλος, η καταξιωμένη ηθοποιός Ταμίλα Κουλίεβα αποκαλύπτει όλα τα μυστικά του κατά Άγκαθα Κρίστι «Εγκλήματος στο Όριεντ Εξπρές», που ανεβαίνει με μεγάλη επιτυχία στο Θέατρο Δανδουλάκη.

Παρουσίαση: Τάκης Σαράντης.

Αρχισυνταξία: Αθηνά Σαλούστρου.

Σκηνοθεσία: Νίκος Παρλαπάνης.

Δημοσιογραφική ομάδα: Νάσια Μπουλούκου, Έλενα Καρανάτση.

Διεύθυνση παραγωγής: Αλίκη Θαλασσοχώρη.