ΕΡΤ1 – «Πάμε Αλλιώς» με τον Τάκη Σαράντη 19 & 20.01.2019

ΕΡΤ1 – «Πάμε Αλλιώς» με τον Τάκη Σαράντη 19 & 20.01.2019

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ
 «ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ»
Με τον Τάκη Σαράντη

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

& Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019, στις 10:00

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 10:00 στην ΕΡΤ1, ο Τάκης Σαράντης «πάει» αλλιώς την ενημέρωση, την πολιτική, τον πολιτισμό, την υγεία, τον αθλητισμό, τα ρεπορτάζ, προσεγγίζοντας την επικαιρότητα και τις ειδήσεις με μια διαφορετική ματιά.

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019, στις 10:00

Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 10:00 στην ΕΡΤ1, ο Τάκης Σαράντης φιλοξενεί στην εκπομπή «Πάμε Αλλιώς», τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας, Παναγιώτη Ρήγα.

Στη συνέχεια, συζητεί τα ενδιαφέροντα στοιχεία μιας έρευνας που αφορά στο προφίλ των αγοραστών ακινήτων το Β΄ εξάμηνο του 2018, με τον πρόεδρο της Ένωσης Μεσιτών Ακινήτων Νίκο Μανομενίδη  και τη δημοσιογράφο Μαρία Σμιλίδου.

Ακολούθως, ο ηθοποιός Γιώργος Γαλίτης «αναλύει» την όγδοη χρονιά… «επικηδείας» της παράστασης «Τα Ραδίκια Ανάποδα», αλλά και το πώς καταφέρνει να «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Αλκμήνη η φιλοσοφική νουβέλα του Λ. Τολστόι «Ο θάνατος του Ιβάν Ίλιτς».

Τέλος, ο μεγάλος συνθέτης Γιώργος Κατσαρός μιλά για την επιτυχημένη συνεργασία του με τον άλλο θρύλο της ελληνικής μουσικής, Μίμη Πλέσσα, στο «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο» και κάνει μια αναδρομή της σπουδαίας καριέρας του.

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019, στις 10:00

Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 10:00 στην ΕΡΤ1, ο Τάκης Σαράντης μιλά για τις τελευταίες εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό με τον υπουργό Επικρατείας, Χριστόφορο Βερναρδάκη.

Στη συνέχεια, ο καθηγητής Αρχαιολογίας δρ. Χρήστος Τσιρογιάννης διηγείται τις περιπέτειές του στο κυνήγι που έχει εξαπολύσει εναντίον των αρχαιοκαπήλων, καθώς και για τον εντοπισμό αρχαιοτήτων που ετοιμάζονται να βγουν σε δημοπρασία.

Για τον «κακό μας τον καιρό» μάς ενημερώνει ο μετεωρολόγος και διευθυντής Ερευνών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Κώστας Λαγουβάρδος, ενώ μας εξηγεί και την… ιστορία πίσω από ονομασία των καταιγίδων.

Τέλος, η «Ευθαλία» Μαρία Καβογιάννη και η «μάγισσα Αττάρτη» Μίρκα Παπακωνσταντίνου, μας αποκαλύπτουν όλα τα… μυστικά από τις «Μάγισσες της Σμύρνης», της παράστασης που ανεβαίνει με μεγάλη επιτυχία στο Θέατρο Παλλάς.

Παρουσίαση: Τάκης Σαράντης.

Αρχισυνταξία: Αθηνά Σαλούστρου.

Σκηνοθεσία: Νίκος Παρλαπάνης.

Δημοσιογραφική ομάδα: Νάσια Μπουλούκου, Έλενα Καρανάτση.

Διεύθυνση παραγωγής: Αλίκη Θαλασσοχώρη.