ΕΡΤ1 – «ROADS» Έναρξη νέου κύκλου 18.04.2020

ΕΡΤ1 – «ROADS» Έναρξη νέου κύκλου 18.04.2020

«ROADS»
Με τον Πάνο Χαρίτο
Ημερομηνία μετάδοσης: Μεγάλο Σάββατο 18 Απριλίου 2020στις 16:00
«Mένουμε ΚΙΒΩΤΟ»  

Ο Πάνος Χαρίτος ανοίγει τον νέο κύκλο της εκπομπής «Roads», το Μεγάλο Σάββατο 18 Απριλίου 2020 και ώρα 16:00 στην ΕΡΤ1, με ένα ταξίδι με τον πατέρα Αντώνιο και την Κιβωτό του Κόσμου. Μια Κιβωτό γεμάτη από παιδικές φωνές που βρήκαν ασφαλές καταφύγιο για να γιατρέψουν τα τραύματά τους, να πατήσουν δυνατά στα πόδια τους, να αποκτήσουν μια οικογένεια και να μπορούν να ονειρεύονται, άλλοτε να γίνουν ποδοσφαιριστές και άλλοτε να ζήσουν στη φύση.

«Επιστρατεύουμε όλη τη φαντασία και το χιούμορ μας και φανταζόμαστε ότι ταξιδεύουμε. Δεν σταματάμε να ζούμε και να χαιρόμαστε. “Μένουμε Κιβωτό” είναι τα λόγια του πατέρα Αντώνιου σε όλα τα παιδιά του που περνούν τις μέρες του κορονοϊού και του Πάσχα μέσα στις δομές της οργάνωσης.

Ήταν πριν από 23 χρόνια όταν ο ίδιος βγήκε να παίξει μπάσκετ με τα παιδιά της γειτονιάς, για να ανακαλύψει τότε ότι πολλά παιδιά ζούσαν στερημένα από σπιτικό, οικογένεια, φαγητό και αγάπη, γεγονός που αποτέλεσε την κινητήριο δύναμη για να χτίσει την Κιβωτό του Κόσμου. Από τότε,  και χωρίς ποτέ να ζητεί διαβατήριο ή τόπο καταγωγής, η Κιβωτός έχει αγκαλιάσει χιλιάδες παιδιά με τις δομές της να λειτουργούν απ’ άκρη σ’ άκρη στην Ελλάδα.

Ο Πάνος Χαρίτος ταξιδεύει στον Βόλο και συναντά τα παιδιά της Κιβωτού να καλλιεργούν τη γη και την ψυχή τους και να ονειρεύονται τι θα γίνουν όταν μεγαλώσουν, ενώ ο πατέρας Αντώνιος φιλοξενεί την ομάδα του «Roads» στο νεότερο σπίτι της Κιβωτού στην Ακαδημία Πλάτωνος.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης και ο Πάνος Μουζουράκης, φίλοι της Κιβωτού του Κόσμου, στέλνουν με τα τραγούδια τους τα δικά τους μηνύματα στήριξης.

Παρουσίαση: Πάνος Χαρίτος.

Αρχισυνταξία: Αφροδίτη Ζούζια, Τζένη Τσιροπούλου.

Σκηνοθεσία: Περικλής Αγγελόπουλος.

Διεύθυνση παραγωγής: Παναγιώτης Κατσούλης.