ΕΡΤ1 – ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ «Αφιέρωμα στην ελληνική παραδοσιακή μουσική»...

ΕΡΤ1 – ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ «Αφιέρωμα στην ελληνική παραδοσιακή μουσική» 09.11.2019

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ
«Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ»
Με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο

Η εκπομπή, που κατάφερε να «χτίσει» μια νέα συνήθεια στην Ελληνική Τηλεόραση, επιστρέφει για να μας κάνει να πούμε ΝΑΙ στα τηλεοπτικά Σαββατόβραδα!
«Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» για τρίτη σεζόν στην ΕΡΤ1, με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο.

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019, ώρα 22:00
«Αφιέρωμα στην ελληνική παραδοσιακή μουσική»

Μια χώρα γεμάτη ομορφιές… Μια χώρα γεμάτη διαφορετικούς ανθρώπους… Μια χώρα γεμάτη μουσικές… Κάθε τόπος και τραγούδια που καθρεφτίζουν την ταυτότητα, τις συνήθειες, τα έθιμα, τα χαμόγελα και τους καημούς των ανθρώπων της.

Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 στις 22:00, η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» έχει ετοιμάσει ένα αφιέρωμα στην ελληνική παραδοσιακή μουσική που θα μας κάνει να θυμηθούμε τα τραγούδια που ακούσαμε από τις γιαγιάδες μας και την οικογένειά μας, στις γιορτές, στις χαρές και σε σημαντικές στιγμές.

Θα θυμηθούμε, θα χορέψουμε και θα ανακαλύψουμε μαζί, πόσο σημαντικό ρόλο έχει παίξει η παραδοσιακή μουσική  στη ζωή και στις μνήμες μας.

Aπό την Ήπειρο με τον θρύλο Πετρολούκα Χαλκιά και τον Αντώνη Κυρίτση, στην Ικαρία με το συγκρότημα του Νίκου Φάκαρου, τον Πόντο με τον Κώστα Αγέρη και το συγκρότημά του και σε όλη την Ελλάδα με τους  Σταύρο Σιόλα, Γιώργο Σκορδαλό, Μιχάλη Φραγκιαδάκη, Μυρτώ Καμβυσίδη, Βιβή Βουτσελά, Σταύρο Χαλιαμπάλια με το συγκρότημα Έτερονήμισυ.

Μαζί μας η εθνομουσικολόγος καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Ρενάτα Δαλιανούδη, η σκηνοθέτις Ζαχαρούλα Χρόνη, ο λαογράφος Γιώργος Φραγκάκης και οι ηθοποιοί Τάκης Βαμβακίδης, Χρύσα Κλούβα, Δημήτρης Τοπαλίδης, Ηρώ Πεκτέση, Εμμανουέλα Κοντογιώργου, Κασσάνδρα Τζάρτζαλου, Μαρία Νεφέλη Δούκα.

Η Ναταλία Δραγούμη και ο Μιχάλης Μαρίνος παρέα με τους εκλεκτούς καλεσμένους, μας περιμένουν με ένα ακόμα ολοκαίνουργιο επεισόδιο του «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» σε μια βραδιά… σαν γιορτή στο σπίτι σας.

Παρουσίαση: Ναταλία Δραγούμη, Μιχάλης Μαρίνος.

Σκηνοθεσία: Κοσμάς Φιλιούσης.

Συντακτική ομάδα: Αλέξανδρος Καραμαλίκης, Δημήτρης Μηλιόγλου.

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Mανόλης Ανδρουλιδάκης.

Οργάνωση παραγωγής: Ελένη Φιλιούση.