ΕΡΤ1 – ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ «Αφιέρωμα στο ελληνικό παραδοσιακό τραγούδι» 21.03.2020

ΕΡΤ1 – ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ «Αφιέρωμα στο ελληνικό παραδοσιακό τραγούδι» 21.03.2020

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ
«Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ»
Με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο

Η μουσική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» συνεχίζει και τη νέα τηλεοπτική σεζόν ανανεωμένη, με σκοπό να ενώσει το τραγούδι με τον πολιτισμό και όσα αφορούν στον σύγχρονο άνθρωπο!

Συνεχίζουμε και λέμε «ΝΑΙ» στα τραγούδια που δίνουν χρώμα, παλμό και χαρακτήρα στη ζωή μας, λέμε «ΝΑΙ» σε όσα έχουν ουσία και λόγο ύπαρξης, λέμε «ΝΑΙ» σε πραγματικούς καλλιτέχνες, μουσικούς και τραγουδιστές!

«Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» για τρίτη σεζόν στην ΕΡΤ1, με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο.

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 21 Μαρτίου 2020, ώρα 22:00
«Αφιέρωμα στο ελληνικό παραδοσιακό τραγούδι»

Το Σάββατο 21 Μαρτίου 2020 και ώρα 22:00 στην ΕΡΤ1, η εκπομπή «Στα Τραγούδια λέμε ΝΑΙ» μάς ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα, απ’ άκρη σ’ άκρη, μέσα από την παραδοσιακή μουσική και τα τραγούδια μας.

Οι παρουσιαστές, Ναταλία Δραγούμη και Μιχάλης Μαρίνος, είναι οικοδεσπότες μιας υπέροχης βραδιάς με άρωμα Ελλάδας.

Δημοφιλή τραγούδια και ακούσματα από την Πελοπόννησο, τη Ρούμελη, την Ήπειρο, τη Θράκη, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, την Κρήτη, αλλά και τον Πόντο είναι στο πρόγραμμα, με πολύ χορό, κέφι, αλλά και συγκίνηση.

Μαζί μας η Μαργαρίτα Σπυριδάκου, υπεύθυνη συντονισμού των εκδηλώσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τον εορτασμό των 200 χρόνων από το 1821.

Τραγουδούν, ο Γιώργος Ντόβολος, ο Παναγιώτης Λάλεζας, ο Μάριος Παπαδέας, ο Σάββας Σιάτρας, ο Νίκος Καλαμίδας, η Λίτσα Ουλιανούδη, η Διονυσία Παπούλη με τον τσαμπουνιέρη Νίκο Τσαντάνη, οι αδελφές Βασιλική και Αγγελική Κίκιλη, ο Ανδρέας Φασάκης με τον Χρήστο Δάβρη και τον Όθωνα Μπικάκη, οι Γιάννης Ταϊλαχίδης και Κώστας Τσερακίδης.

Ακόμη, μαζί μας, η μικρή και πολύ ταλαντούχα Ιωάννα Χαραλάμπους με το κλαρίνο της.

Το Σάββατο 21 Μαρτίου 2020 στις 10 το βράδυ στην ΕΡΤ1, σας περιμένουμε σε μια βραδιά αφιερωμένη στην ελληνική μας παράδοση!

Παρουσίαση: Ναταλία Δραγούμη, Μιχάλης Μαρίνος.

Σκηνοθεσία: Κοσμάς Φιλιούσης.

Αρχισυνταξία: Τζένη Ιωαννίδου.

Συντακτική ομάδα: Χρήστος Καρυώτης, Σταυρούλα Κεντιέ.

Οργάνωση παραγωγής: Ελένη Φιλιούση.