ΕΡΤ1 – ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ «Αφιέρωμα στο ρεμπέτικο»  20.06.2020

ΕΡΤ1 – ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ «Αφιέρωμα στο ρεμπέτικο»  20.06.2020

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ
«Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ»
Με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο

Η μουσική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» συνεχίζει  με σκοπό να ενώσει το τραγούδι με τον πολιτισμό και όσα αφορούν στον σύγχρονο άνθρωπο!

Συνεχίζουμε και λέμε «ΝΑΙ» στα τραγούδια που δίνουν χρώμα, παλμό και χαρακτήρα στη ζωή μας, λέμε «ΝΑΙ» σε όσα έχουν ουσία και λόγο ύπαρξης, λέμε «ΝΑΙ» σε πραγματικούς καλλιτέχνες, μουσικούς και τραγουδιστές!

«Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» για τρίτη σεζόν στην ΕΡΤ1, με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο.

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 20 Ιουνίου 2020, ώρα 22:00
«Αφιέρωμα στο ρεμπέτικο»

Το Σάββατο 20 Ιουνίου 2020 και ώρα 22:00 στην ΕΡΤ1, η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο, είναι αφιερωμένη στο ρεμπέτικο.

Μια παρέα ερμηνευτών από άλλους μουσικούς χώρους, ανατρέπει με την εικόνα και εκπλήσσει με τον ήχο!

Μαζί μας ο Ορφέας Περίδης, σε μια σπάνια εμφάνισή του, ακολουθεί ρεμπέτικους τόνους,  καταθέτει την αλήθεια του και μας μιλά για τα σχέδια του.

Η Ρίτα Αντωνοπούλου μας ξεσηκώνει με τη γεμάτη φωνή της, ενώ ο Κώστας Θωμαΐδης συνεχίζει τη ρεμπέτικη βραδιά με τη δική του, χαρακτηριστική χροιά.

Ακόμη, μαζί μας η Γεωργία Νταγάκη, ο Σταύρος Σιόλας και ο Σπύρος Γραμμένος, τρεις υπέροχοι μουσικοί, οι οποίοι όχι μόνο ανταποκρίθηκαν στην … ρεμπέτικη πρόκληση, αλλά μας χάρισαν ξεχωριστές ερμηνείες.

Στην παρέα μας, από τη θεατρική σκηνή στο πάλκο και οι ηθοποιοί, Παναγιώτα Βιτετζάκη, Μαριαλένα Ροζάκη και Κατερίνα Μαούτσου, σε μεγάλα κέφια.

Τη ρεμπέτικη βραδιά συμπληρώνουν οι νεαροί συγγραφείς Κωνσταντία Σπυριάδου και Βαγγέλης Πετρινιώτης, οι οποίοι συνδύασαν τις σπουδές τους με την αγάπη τους στο μπουζούκι και το ρεμπέτικο τραγούδι.

Παρουσίαση: Ναταλία Δραγούμη, Μιχάλης Μαρίνος

Σκηνοθεσία: Κοσμάς Φιλιούσης

Αρχισυνταξία: Tζένη Ιωαννίδου

Υπεύθυνος καλεσμένων: Χρήστος Καρυώτης

Διεύθυνση ορχήστρας: Μανόλης Ανδρουλιδάκης

Οργάνωση παραγωγής: Ελένη Φιλιούση