ΕΡΤ1 – ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ  «Αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα» 08.02.2020

ΕΡΤ1 – ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ  «Αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα» 08.02.2020

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ
«Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ»
Με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο

Η μουσική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» συνεχίζει και τη νέα τηλεοπτική σεζόν ανανεωμένη, με σκοπό να ενώσει το τραγούδι με τον πολιτισμό και όσα αφορούν στον σύγχρονο άνθρωπο!

Συνεχίζουμε και λέμε «ΝΑΙ» στα τραγούδια που δίνουν χρώμα, παλμό και χαρακτήρα στη ζωή μας, λέμε «ΝΑΙ» σε όσα έχουν ουσία και λόγο ύπαρξης, λέμε «ΝΑΙ» σε πραγματικούς καλλιτέχνες, μουσικούς και τραγουδιστές!

«Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» για τρίτη σεζόν στην ΕΡΤ1, με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο.

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 22:00
«Αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα»

Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 22:00 στην ΕΡΤ1, η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» είναι αφιερωμένη στον μεγάλο Έλληνα συνθέτη, τραγουδιστή και δεξιοτέχνη του μπουζουκιού, Γιώργο Ζαμπέτα. 

Με οικοδεσπότες τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο, θα απολαύσετε μία μοναδική βραδιά, εμπνευσμένη από τα λαϊκά κέντρα διασκέδασης του ’50, του ’60 και του ’70, καθώς και από τις μεγάλες στιγμές του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου, στον οποίο πρωταγωνίστησε ο Γιώργος Ζαμπέτας ακόμη και ως σόουμαν!

Τραγούδια που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε, πενιές και ατάκες που ακόμα μας διασκεδάζουν, σ’ ένα πρόγραμμα πολύ διαφορετικό από όλα τ’ άλλα.

O εγγονός του σπουδαίου συνθέτη, Γιώργος Ζαμπέτας, θυμάται και ερμηνεύει τραγούδια του παππού του, ενώ η νύφη του Ελένη Νταράλα μάς αφηγείται ενδιαφέρουσες ιστορίες από τη ζωή τους.

Τις μεγάλες επιτυχίες του, ερμηνεύουν ο Κώστας Καραφώτης, ο Δημήτρης Κοντολάζος, η Ζωή Παπαδοπούλου, ο Ταξιάρχης Χάνος, o Γιώργος Γιαννόπουλος, η Βανέσα Αδαμοπούλου, ο Δημήτρης Κανέλλος και η Άννα Μπαλάσκα. 

Η παρέα μεγαλώνει με τους ηθοποιούς Γιώργο Ηλιόπουλο, Κατερίνα Δημητρόγλου, Ασπασία Κοκώση, Άρη Αντωνόπουλο, Ήρα Ρόκου, Σίσσυ Ιγνατιάδου και Μιχαέλα Λιόλιου.

Στην ξεχωριστή αυτή εκπομπή, «παρεμβαίνει» με τον δικό του μοναδικό τρόπο ο ίδιος ο Γιώργος Ζαμπέτας, μέσα από το πολύτιμο Αρχείο της ΕΡΤ.

Παρουσίαση: Ναταλία Δραγούμη, Μιχάλης Μαρίνος.

Σκηνοθεσία: Κοσμάς Φιλιούσης.

Αρχισυνταξία: Τζένη Ιωαννίδου.

Συντακτική ομάδα: Χρήστος Καρυώτης, Σταυρούλα Κεντιέ.

Διεύθυνση ορχήστρας: Μανόλης Ανδρουλιδάκης.

Οργάνωση παραγωγής: Ελένη Φιλιούση.


Για επιπλέον φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ.