ΕΡΤ1 – ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ «Αφιέρωμα στον Μάρκο Βαμβακάρη και τον...

ΕΡΤ1 – ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ «Αφιέρωμα στον Μάρκο Βαμβακάρη και τον Γρηγόρη Μπιθικώτση» 08.06.2018

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ

«Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ»

Με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Πάνο Μπουγιούρη

Στην ΕΡΤ λέμε ΝΑΙ! Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ με ξεχωριστούς προσκεκλημένους.

Η νέα μουσική εκπομπή, που παρουσιάζουν η Ναταλία Δραγούμη και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, ενώνει το τραγούδι με τον πολιτισμό κι όσα αφορούν στον σύγχρονο άνθρωπο.

Διασκέδαση αλλά με αξιώσεις, γλέντι της καρδιάς και των αισθήσεων, ψυχαγωγία αληθινή. Και μαζί στιγμές ακρόασης, μουσικής ομορφιάς και ευαισθησίας.

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018, ώρα 22:00
«Αφιέρωμα στον Μάρκο Βαμβακάρη και τον Γρηγόρη Μπιθικώτση»

bty

Την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018 και ώρα 22:00, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1, η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» μας ταξιδεύει από τον πατριάρχη του ελληνικού τραγουδιού, Μάρκο Βαμβακάρη στον απόλυτο σερ, Γρηγόρη Μπιθικώτση.

Ήταν το 1960 όταν ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης φτάνει μ’ ένα ποδήλατο στο σπίτι του Μάρκου Βαμβακάρη στην Παλιά Κοκκινιά για να του πει πως θέλει να ηχογραφήσει ξανά τα παλιά αλλά να πει και νέα τραγούδια του.

Αυτά τα τραγούδια που έγραψαν και γράφουν ιστορία και ενώνουν τους δύο κορυφαίους καλλιτέχνες θα ακούσουμε στην εκπομπή, που παρουσιάζουν η Ναταλία Δραγούμη και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.

bty

Στο στούντιο η Άννα Μπιθικώτση, κόρη του σερ, και ο Στέλιος Βαμβακάρης, γιος και συνεχιστής του πατριάρχη.

Συγκλονιστική στιγμή, η παρουσία του σπουδαίου Σταμάτη Κόκοτα.

bty

Μαζί τους, ένα εκλεκτό επιτελείο ερμηνευτών με τους Γεράσιμο Ανδρεάτο, Σωτήρη Δογάνη, Παντελή Θεοχαρίδη, Λεωνίδα Μπαλάφα, Ελεάννα Φινοκαλιώτη, Εβελίνα Αγγέλου, Ευτυχία Μητρίτσα, Νίκο Γραίγο, Ανδρέα Λάφη, καθώς και η Μικτή Χορωδία Αμαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου» με μαέστρο την Όλγα Αλεξοπούλου.

bty

Προσκεκλημένοι επίσης, ηθοποιοί και άνθρωποι των Τεχνών, όπως οι Στέλιος Μάινας, Κατερίνα Μισιχρόνη, Τάσος Κοντογιαννίδης, Κώστας Σπυριούνης, Γιώργος Θανόπουλος, Δημήτρης Βαρθαλίτης, Άρης Αναγνωστόπουλος, Θανάσης Θεολόγης και  ο δημοσιογράφος Νίκος Τσώνης.

bty

Παρουσίαση: Ναταλία Δραγούμη – Παναγιώτης Μπουγιούρης.

Σκηνοθεσία: Κοσμάς Φιλιούσης.

Αρχισυνταξία: Kώστας Μπαλαχούτης.

Διεύθυνση φωτογραφίας: Κώστας Ματίκας.

Διεύθυνση ορχήστρας: Γιώργος Παγιάτης.

Υπεύθυνη καλεσμένων: Μάρα Χαρμαντά.

Εκτέλεση παραγωγής: Studio Pixel.

bty