ΕΡΤ1 – ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ «Αφιέρωμα στον Πάνο Γεραμάνη» 26.10.2019

ΕΡΤ1 – ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ «Αφιέρωμα στον Πάνο Γεραμάνη» 26.10.2019

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ
«Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ»
Με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο

Η εκπομπή, που κατάφερε να «χτίσει» μια νέα συνήθεια στην Ελληνική Τηλεόραση, επιστρέφει για να μας κάνει να πούμε ΝΑΙ στα τηλεοπτικά Σαββατόβραδα!
«Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» για τρίτη σεζόν στην ΕΡΤ1, με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο.

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019, ώρα 22:00
«Αφιέρωμα στον Πάνο Γεραμάνη»

Αγάπησε και προώθησε το λαϊκό ελληνικό τραγούδι όσο λίγοι. Η ραδιοφωνική του εκπομπή «Λαϊκοί Βάρδοι» άφησε εποχή και γνώρισε στο ευρύ κοινό μελωδίες και τραγούδια που έμειναν αναλλοίωτες στο πέρασμα του χρόνου…

Ο Πάνος Γεραμάνης λατρεύτηκε από τους ακροατές του, σχεδόν όσο λάτρεψε και ο ίδιος τα τραγούδια που μετέδιδε. Αυτά είναι τα τραγούδια που θα δώσουν ζωή το βράδυ του Σαββάτου 26 Οκτωβρίου στις 22:00 στην ΕΡΤ1.

Η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» φιλοξενεί καθαρόαιμες λαϊκές φωνές όπως ο Λάκης Χαλκιάς, ο Γιάννης Λεμπέσης, ο Λάμπρος Καρελλάς και οι Αθηνά Βελισσάρη, Μαίρη Δούτση, Άννα Μπιλιλή, Χριστιάννα Γαλιάτσου, Λίζα Ανδρέου, Μαρία Σταφυλοπάτη, Μαριάνθη Λουδάκη. Μαζί τους η λαμπερή Ελένη Φιλίνη σε ρόλο…τραγουδίστριας και ο ηθοποιός Δημήτρης Γαλάνης.

Για τον Πάνο Γεραμάνη μιλούν άνθρωποι που τον γνώριζαν καλά όπως ο δημοσιογράφος Πάνος Χρυσοστόμου, ο ραδιοφωνικός παραγωγός Σιδερής Πρίντεζης, ο δημοσιογράφος Βασίλης Λουμπρίνης  και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Αριστείδης Καμάρας.

Την παρέα συμπληρώνουν η ηθοποιός Μαρία Δελικωνσταντίνου και η δημοσιογράφος Βασιλική Κοτανίδου.

Special guest star ένας ζωντανός θρύλος του λαϊκού τραγουδιού, η κυρία Ρία Κούρτη σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις.

Παρουσίαση: Ναταλία Δραγούμη, Μιχάλης Μαρίνος.

Σκηνοθεσία: Κοσμάς Φιλιούσης.

Συντακτική ομάδα: Αλέξανδρος Καραμαλίκης, Δημήτρης Μηλιόγλου.

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Mανόλης Ανδρουλιδάκης.

Οργάνωση παραγωγής: Ελένη Φιλιούση.