ΕΡΤ1 – ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ «Αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη»  07.03.2020

ΕΡΤ1 – ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ «Αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη»  07.03.2020

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ
«Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ»
Με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο

Η μουσική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» συνεχίζει και τη νέα τηλεοπτική σεζόν ανανεωμένη, με σκοπό να ενώσει το τραγούδι με τον πολιτισμό και όσα αφορούν στον σύγχρονο άνθρωπο!

Συνεχίζουμε και λέμε «ΝΑΙ» στα τραγούδια που δίνουν χρώμα, παλμό και χαρακτήρα στη ζωή μας, λέμε «ΝΑΙ» σε όσα έχουν ουσία και λόγο ύπαρξης, λέμε «ΝΑΙ» σε πραγματικούς καλλιτέχνες, μουσικούς και τραγουδιστές!

«Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» για τρίτη σεζόν στην ΕΡΤ1, με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο.

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 7 Μαρτίου 2020, ώρα 22:00
«Αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη»

Το Σάββατο 7 Μαρτίου 2020 και ώρα 22:00 στην ΕΡΤ1, η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ», με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο, είναι αφιερωμένη στον σπουδαίο λαϊκό ερμηνευτή Στέλιο Καζαντζίδη.

Ο μεγάλος τραγουδιστής, που υπήρξε εκφραστής μιας ολόκληρης γενιάς Ελλήνων και είχε φανατικό κοινό εντός και εκτός της χώρας μας, άφησε μια ατελείωτη κληρονομιά από τραγούδια-διαμάντια, συνεργασίες με μεγάλους συνθέτες και δίσκους που αγαπήθηκαν και μίλησαν στις καρδιές των ανθρώπων.

Στην εκπομπή φιλοξενείται η Βάσω Καζαντζίδη, συνοδοιπόρος και σύντροφος ζωής του Στέλιου Καζαντζίδη, την οποία ο ίδιος χαρακτήριζε «θησαυρό». Η σύζυγος του μεγάλου ερμηνευτή, μοιράζεται μαζί μας την αγάπη και το θαυμασμό που τρέφει για τον άνθρωπό της, αλλά και αμέτρητες ιστορίες από τον κοινό τους βίο. Μαζί της και ο φίλος και συνεργάτης της οικογένειας Καζαντζίδη, Ανδρέας Δανιήλ.

Τις μεγάλες επιτυχίες του Στέλιου Καζαντζίδη, ερμηνεύουν ο Στέλιος Διονυσίου, ο Κώστας Τριανταφυλλίδης, η Ελεάνα Παπαϊωάννου, η Μαριάννα Παπαμακαρίου, ο Σταύρος Χαλιαμπάλιας και  ο Άγγελος Παναγάκης.

Επίσης, σ’ ένα ξεχωριστό πρόγραμμα, η Ζωή Τηγανούρια με τους Κώστα Τηγάνη, Λάμπρο Βασιλείου, Γιάννη Τσαρσιταλίδη, Άννα Κατσούλη, τη Μικτή Χορωδία Μουσικής Σχολής Δήμου Βόλβης και τη Μικτή Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Ιερισσού «Ο Κλειγένης» με τον μαέστρο Σταύρο Καραμάνη.

Ακόμη μαζί μας, η Δέσποινα Τσούτσα, ο Πάνος Μαλικούρτης, η Μαρία Δαμασιώτη, η Κατερίνα Νικολοπούλου, ο Γιώργος Σκρομπόλας, ο Μάνος Αντωνίου, η Στέλλα Γιαμπουρά και ο Παύλος Τερζόπουλος.

Παρουσίαση: Ναταλία Δραγούμη, Μιχάλης Μαρίνος.

Σκηνοθεσία: Κοσμάς Φιλιούσης.

Αρχισυνταξία: Τζένη Ιωαννίδου.

Συντακτική ομάδα: Χρήστος Καρυώτης, Σταυρούλα Κεντιέ.

Διεύθυνση ορχήστρας: Μανόλης Ανδρουλιδάκης.

Οργάνωση παραγωγής: Ελένη Φιλιούση.