ΕΡΤ1 – ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ «Γιάννης Τζουανόπουλος – Αφιέρωμα στο καλό...

ΕΡΤ1 – ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ «Γιάννης Τζουανόπουλος – Αφιέρωμα στο καλό ελληνικό τραγούδι» 01.06.2018

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ

«Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ»

Με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Πάνο Μπουγιούρη

Στην ΕΡΤ λέμε ΝΑΙ! Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ με ξεχωριστούς προσκεκλημένους.

Η νέα μουσική εκπομπή, που παρουσιάζουν η Ναταλία Δραγούμη και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, ενώνει το τραγούδι με τον πολιτισμό κι όσα αφορούν στον σύγχρονο άνθρωπο.

Διασκέδαση αλλά με αξιώσεις, γλέντι της καρδιάς και των αισθήσεων, ψυχαγωγία αληθινή. Και μαζί στιγμές ακρόασης, μουσικής ομορφιάς και ευαισθησίας.

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 1η Ιουνίου 2018, ώρα 22:00
«Γιάννης Τζουανόπουλος – Αφιέρωμα στο καλό ελληνικό τραγούδι»

bty

Την Παρασκευή 1η Ιουνίου 2018 και ώρα 22:00 μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1, προσωπικότητες του τραγουδιού και των Τεχνών δίνουν το δικό τους ιδιαίτερο «παρών» στην εκπομπή που παρουσιάζουν η Ναταλία Δραγούμη και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, σ’ ένα αφιέρωμα στο καλό τραγούδι με βασικό προσκεκλημένο τον Γιάννη Τζουανόπουλο.

bty

Στιχουργός, ηθοποιός, θιασάρχης αλλά και μουσικός παραγωγός της μακροβιότερης εκπομπής στο ελληνικό ραδιόφωνο «Έλληνες του κόσμου», μέσα από τη Φωνή της Ελλάδας και το Δεύτερο Πρόγραμμα, και εμπνευστής του φεστιβάλ «Όταν γιορτάζουν οι Θεοί», ένα αντάμωμα ψυχής των Αποδήμων, στα Μακρίσια Ολυμπίας.

bty

Στο στούντιο, τον Γιάννη Τζουανόπουλο συντροφεύουν κορυφαίοι καλλιτέχνες, όπως οι: Βασίλης Σαλέας, Λάκης Χαλκιάς, Μανώλης Καραντίνης, Αγγελική Κονιτοπούλου, Γιώτα Γιάννα, Στέλλα Κονιτοπούλου, Μιχάλης Τζουγανάκης, Μαρία Σουλτάτου, Σοφία Εμφιετζή, Μαρία Γράμψα, Κώστας Τριανταφυλλίδης, Δημήτρης Κανέλλος, Κώστας Αγέρης, Βασίλης Γισδάκης,  το Τρίο Μουζικάντι, η Χορωδία Τυπάλδου και η Μπάντα Πυροσβεστικής με τον Δημήτρη Κουντουράκη. 

bty

Επίσης, οι ηθοποιοί Ζέτα  Δούκα και Άννα Φόνσου, ο γνωστός αστροφυσικός και επίτιμος διευθυντής του Ευγενιδείου Πλανηταρίου Διονύσης Σιμόπουλος και ο πηγαίος ζωγράφος Γιώργος Σταθόπουλος.

bty

Τέλος, προσκεκλημένοι στην εκπομπή είναι οι σολίστες του μπουζουκιού Δημήτρης Χιονάς και Ευριπίδης Νικολίδης, καθώς και οι νεότεροι δεξιοτέχνες του μπουζουκιού Αλέκος Γλυκιώτης, Αλέξης Σκάρπος και Γιάννης Σταματογιάννης.

Παρουσίαση: Ναταλία Δραγούμη – Παναγιώτης Μπουγιούρης.

Σκηνοθεσία: Κοσμάς Φιλιούσης.

Αρχισυνταξία: Kώστας Μπαλαχούτης.

Διεύθυνση φωτογραφίας: Κώστας Ματίκας.

Διεύθυνση ορχήστρας: Γιώργος Παγιάτης.

Υπεύθυνη καλεσμένων: Μάρα Χαρμαντά.

Εκτέλεση παραγωγής: Studio Pixel.

bty

bdr